Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shtrumfeta

Marketing

when life is good to you

o da. vrlo zanimljivo vrijeme.
neki znaju, neki ne, da sam bila u beču na par dana. ne želim puno opisivati, samo da kažm da je bilo jebeno. shopping, fina hrana, hrpa crnaca i tumaranje po bečkim ulicama. :) no, kako vaša znatiželja ne bi ostala nezadovoljena, evo par slikica iz flexa, najjebenijeg kluba u kojem sam ikad bila. naravno, kako to uvijek je, treba odvojiti omanju hrpu love za izlazak u takvo mjesto. i sad, moram zahvaliti mladom stričeku koji je cijelo vrijeme častio, premda sam i ja bila raspoložena za trošenje para (hehe), al eto. pa, hvala momak još jednom na jebeno dobrom provodu. ;)

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

a nova, eh :) bilo je za pamćenje, definitivno. klasika- polupoznati ljudi okolo, stolovi prepuni cuge i tacni s klopom, muzika trešti i nasmijana lica na podiju. baš onako kako treba. premda je bilo nekih neočekivanih događanja, ali sve je dobro prošlo. (popraćeno s više/manje čudnim reakcijama drugih ljudi) ;P recimo samo da su se neki mogli požalit na grlobolju drugi dan. hehe :D
jebemu. sad dolazim u napast da stavim slike. ali neću. iz poštovanja prema sebi i drugima. a vi drugi, cijenite moje poštovanje. to se ne događa često :)

dobro je. općenito mislim. zadnjih par dana sanjam točno ono što želim (heh) i kad se probudim, cijeli dan imam samo za sebe... ako će mi cijela godina biti ovakva, neću se žaliti. sranje, pričam gluposti. znam da neće. al barem je početak dobar ;)


Post je objavljen 03.01.2007. u 18:16 sati.