Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hellaintabadplacetobe

Marketing

PHC

Pa počnimo...

PHC
STIL: UNIKATNI POP
STATUS: AKTIVAN
DISKOGRAFIJA:
EUDREKA (Studijozasirotinju.com, 1996)
RINFUZO (Studijozasirotinju.com, 2001)
3JAJA (Studijozasirotinju.com, 2004)
I BROJNE KO(M)PILACIJE
ČLANOVI GRUPE:
BORO (GLAS/GITARA)
NENO (GLAS/BAS)
ŠULJO (GLAS/BUBNJEVI)

Boris Rakamarić Boro, PHC - Tolerancija & zajebancija

RI-ROCK: Jesu li zatvorili Fadilinu ćevapdžinicu?

BORO: kolko ja vidim neeeeee (+ zadah od kapule)

RI-ROCK: Koji ti je album PHC-a najdraži?

BORO: hmm... ne brijem na "albume"... ja sam ti više "single" tip :)))) ne znam... mislim da je "marija" ok stvar, možda i "zumbuli"... "platikartu", "666", "entercergu", "čašelomin"... maneznam... ja ti nekako najviše volim svirat za publiku pa ako se njima neka stvar sviđa onda se i meni sviđa to sto se to njima sviđa... osobno slušam drugačiju glazbu... ali par puta godišnje poslušam i PHC... i okej je!!!......uf...nisam odgovorio na pitanje...

RI-ROCK: Ljudi su na vašim koncertima uvijek sretni, nasmijani,veseli. Nije to baš lako postići, pogotovo ovdje. Kostimografija je bitan segment vašeg nastupa?

BORO: pa ja se nadam da jesu :)...pa ono...cilj je zabavit se uz glazbu, ples, smijeh i druženje :))..a čuj... ništa nije lako postić... nije lako bit dobar bend u bilo kom žanru... rock, punk, metal... sve to treba muda i uvjerljivost... zato mislim da je ključno bit iskren i bit to što jesi... mi smo zajebanti... to je to. da smo depresivni i zli zvučali bi sigurno bitno drugačije :))))))) ko zna možda jednog dana :))))... kostimografija ??? hehe... uglavnom nam je toliko vruće da smo goli (pa nam skaču cice) :)))))))

RI-ROCK: Sviraš gitaru sa samo četiri žice. Kako tebi kao bivšem metalcu (možda si u duši još uvijek, tko zna) ne fale one dvije najtanje za "vrtoglave brze solaže". Znam što pričam jer sam te u par navrata vidio kako soliraš daleko bolje od mnogih "službenih" metalaca.

BORO: hahahahaaa... hvala hvala (dabarjetako)...pa znaš što..... ja to sve počupo van :)))..4 žice u jedan potenciometar za glasnoću u kabel i u pojačalo... to je to. četverožični gitarista zauvijek :)))...inače broj žica nema veze sa glazbenim ili tehničkim znanjem... na četvoroglasnoj polifoniji moš doktorirat... ali daleeeeeeeeko daleeeeeeko sam ja od g. stanića, hala, čarlija i ekipe koja fakat rastura... rispekt! rispekt! ...nemam baš vremena ulagat u gitaru i to mi je jako žao ali trudim se trudim se trudim se :)))) (nikad zadovoljan!!!! superpicajzla!!! detaljomanijak!!!)

hm...pokazala bi ja njemu detalje...^^...hm,da...ovo niste čuli...no ajmo dalje

RI-ROCK: Poruka za široke narodne mase...

BORO: tolerancija & zajebancija!

RI-ROCK: Jesam te štogod zaboravio upitati?

BORO: sigurno jesi :)

Ugl...Boro roks...ae uživajte...do sljedečeg puta...tolerancija & zajebancija!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
a tu je ko mali peder...:)))...hehe....ima kratku kosicu...a jooooooj....:))

Post je objavljen 03.01.2007. u 17:19 sati.