Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mladizupeig

Marketing

Dragi prijatelji!

Dragi prijatelji,zahvaljujem vam svima na pomoći. Jutros sam se probudila tužna što ne idemo na jutarnju molitvu i misu, što nema više druženja ni smijeha. Najviše mi je drago za ovaj susret što smo se mi međusobno povezali, i što više nije da smo mi zboraši i ministranti dva svijeta u jednoj kući – župi. Iako je često opasno pisati imena tko je za što zaslužan, ipak ću navesti imena, a svi su tu uključeni. Prvo veliko hvala Rudolfu Cindoriju za sve sokove i hranu kojeg je bilo u izobilju pa će i siromašniji članovi naše župe imati od toga koristi. Zatim Ankici Dadić za pribor i tehnička sredstva za organizaciju. Domagoju za kompjutersku podršku i dovođenje ministranata, i potrošene živce (prvi put da ga nisam vidjela full cool smijeh). Ani Sović za slikanje pomoću kojeg će nam sjećanje uvijek biti svježe i izradu plakata. Draganu za redovito sudjelovanje na sastancima i redovitim javljanjima. Ani Ivanović što je aktivno pomagala u svim aktivnostima. Dominiku i braći Šemper na brzini i spremnosti napraviti sve što im se reklo. Aniti Coti i Josipu na svom učešću jer ih je svugdje bilo po malo. Katarini i Matiji Injiću , Kristini Glavaš te Bojanu za uloženo vrijeme za uvježbavanje pjesama. Kristini Injić koja je radila k'o mali crv, Kristina, prava si!!! Suzana i Ivana, u svemu sudjelovale, u svemu se davale gotovo 100%, Bravo!!! Jelena Hemen koja je bila pravi uzor što znači biti aktivan član u župi, kako se pristupa realizaciji ideja i koja mi je bila kao ispovjednik i rame za plakanje kad stvari nisu išle kako je trebalo. Svim ministrantima koji su se nasmrzavali i našetali za vrijeme dočeka i onima koji su došli zadnjih dana pa dali svoje učešće tamo gdje je još bilo potrebno. Elenmary za razglas i informacije, s. Blazimiri za duhovnu potporu molitvama i s. Bogdani koja je bila cijelo vrijeme s nama i šetkarala se kako je to nama trebalo. Zahvaljujemo i svim domaćinima koji su otvorili svoja srca i onima koji su donijeli kolače i ostalo.
Htjeli bi se još zahvaliti Ivani i Anici Vrlec - Ivana nas je sve lijepo oduševila sa svojim tečnim talijanskim, a Anica je uvijek bila tu - pomagala nam je svima i donosila ideje koje se jednostavno moraju prihvatiti!Dužni sam se zahvaliti za tehničku pomoć! Hvala Gradu i Vedranu Berlanu što su nam ustupili razglas i ukratko nas uputili u funkcioniranje istog, hvala Dominiku Kovačiću i njegovim roditeljima što su nam ustupitli laptop za Novu godinu, posebna hvala Anici Vrlec što nam je posudila svoj laptop kojeg smo mogli koristiti kad god smo htjeli, hvala i Josipi Hlevnjak i SS Ivan Švear na njihovom ustupljenom laptopu, kojeg smo također koristili!
Hvala POU Ivanić što su nam ustupili malu dvoranu doma kulture (malu salu), posebna zahvala KUD-u Ivanić što su zajedno s nama animirali novogodišnju proslavu, a veliku zahvalu dugujemo i gospodinu Ivici Gregurcu koji nam je svojim savjetima pomogao oko uređenja male sale, te nam izašao ususret kod slaganja zastava naših gostiju
Kamen po kamen palača…

Kroz ovaj se susret mnogo toga vidjelo i dalo naučiti. Međusobno smo se upoznali, skinuli predrasude i otkrili nove talente. Vidjelo se također kakva je razlika kad netko nešto radi sa srcem i kad se nešto radi tako da se obavi. Na početku je većina radila zato što se to trebalo, ali što je vrijeme više prolazilo, sve smo se više povezivali i svi su sve više radili, da na kraju kad je sve bilo gotovo nismo htjeli ići kući, a sve smo raspremili u taj čas. Neki su još ostali na razini obavljanja zadanih zadataka, ali doći će i oni jednom do otkrivanja tajne služenja braći i sestrama u zajednici. Ja osobno npr. tu mogu reći da prije pola godine ne bih baš s oduševljenjem išla čistiti wc, ali sada kad sam imala pred sobom cilj i razlog: da dolaze mladi i da im želim kao što i sebi želim da mi bude, bez problema sam otišla počistiti wc.
Nadam se da ćemo ovo održati, ali i za to treba volje i truda. Radujem se kad ćemo zajedno gledati dvd i slike, a mogli bi i neki izlet ubaciti?? A party???
Drago mi je i za ovaj blog, super je, kao ploča na koju možemo ostavljati svoje poruke. Bit će još bolje kad ga svi otkriju!

Talijani imaju svoj blog oratoriogiovani.megablog.it pa im možete pisati, a Poljaci svoju web stranicu (imat ćemo jednom i mi smijeh) www.jp2.diecezja.tarnow.pl Tu će biti objavljene i slike kad ljudi stignu i odmore se.

Tko želi sudjelovati u radio emisiji neka dođe u srijedu u 17h u vjeronaučnu dvoranu, a tko želi slušati, može slušati radio- emisiju u četvrtak u 17.30. Bit će uživo, vjerojatno i uključeni telefoni. Inače radio – emisija ide svaka dva tjedna, četvrtak u 17.30h. U četvrtak se nalazimo u 16.00h u vjeronaučnoj dvorani, pa tko želi sudjelovati u emisiji, neka dođe..

Dragi moji, odmorite se, vidimo se!

Valentina

We would like to say thank you to all our friends who came to Ivanić Grad. We are really sad that you all left but we hope that we will meet again. It was wonderfull here and you all will stay in our memoriers and hearts, and we hope that you will remember us, and think about us in your prayers. Thank you friends from Italy, Poland, Ukraine, Hungary and France. You have made these 5 days a wonderfull, and we all have feeling like we know you very long time, and because of all of you, we are now all better friends to each other. THANK YOU!
(Ivana- with a red hair smijeh)

Post je objavljen 03.01.2007. u 09:33 sati.