Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/orbitzvaka

Marketing

You don't even know the meaning of the words “I'm sorry” ... you said you wouLd Love me untiL you die and as far as I know you're stiLL aLive, baby ... I'm starting to beLieve it shouLd be iLLegaL to deceive a woman's heart..




Jou jou :)
Ja se odlučih na novi post. Jaj kak me to živcira dok tak počnem pisat. Heh. No u biti, do prije pet minuta sam se živcirala tražeći recept za nadjev od graha za tortiLLe. Jes jes. Ja kuham sutra. tortiLLe… mmm… neko bu se otroval.. mmm… hihihi.. i tak. To mi je bas fino i to bum ja skuhala najbolje kaj mogu.. ccc… jes jes. I tak. Bila sam danas s Mimac na kafi (no ne kafi al tak se veli.. buahaha…) v gradu malo. Naaaaaapokon smo se sjele v daLLasu tam za on stol kraj prozora. Uvijek kad dođemo neke ženskice tam sede i tračaju, a sad smo te ženskice bile miiii .. juuupi! TiLć nije htela s nama jer je spavala doma. Meh, đurđa :)
Hehe.. danas je biL bibin svijet. Al sam se nasmijala… LoL.. i tak..
Onda, dogodilo se nekaj ružno.. ma u biti, neko je na saznal nekaj kaj nije smel al mislim da se sve dobro svršilo na kraju :) bar mislim.. sad kak bu za dan, dva.. hah.. to bumo vidli… eh bleh. Idem polako (nebum napisala da nemam kaj pisati jer me i to živcira… ccc… sve sve sve..)… ččč…
i potpuno se slažem s naslovom ako smijem primjetit rolleyes (hehe.. ljudi koji me poznaju budu znali u kojim trenucima vrtim s očima gore i zakaj se sad slažem odjednom s tim mojim stinking naslovom.. ččč.. jes)
Aj pozdraVKooo.. ččč… jes jes…



Post je objavljen 02.01.2007. u 22:31 sati.