Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gamesover

Marketing

Games are over!

Hej pozdraf svima…

Necu se sada predstavljati, jer sve sto trebate znati saznat cete kroz postove…
Nije mi ovo prvi blog, ako me neko I zna, ondak je to preko bloga 4everinhell.blog.hr koji naime vise ne postoji…prosla godina bila je moja godina pogresaka…lose je pocela, a jos gore zavrsila…kao I sam naziv bloga…games are over…previse sam se igrala sa zivotima, ne naravno namjerno…al uvijek jebeno…sad kada isprike vise nista ne vrijede, kad cak ni postupci nista ne vrijede krecem od pocetka. Pocela je nova godina, razloga za poceti ispocetka imam, potrebna je samo odlucnost.
Kako mi vise niko ne vjeruje, pa ni ja sama…to je prvo za sto cu se truditi…dokazati prvo sebi I drugima sto je vrijedno…nauciti se bolje kontrolirati…povezano s time necu piti ni uzimati nista…jedno pivo kad sam vani oke…al nista vise…kad se izgradim dovoljno onda cu testirati sama sebe, ali to nece biti skoro…dalje odluke…decki…trazila sam ono sto ce me ispuniti…bio je sve sto sam htjela, s njim sam zeljela sve I ostavio me. Moja odluka je bolje biti sama, nego se vratiti na staro. Zadnja vecer pogresaka bila je obiljezena time, zato sam ga I izgubila potpuno. Jos I danas saznajem sta sam sve radila, zbilja mi ne treba to. Vise cu biti kod kuce, vise cu svirati, popravit cu ocjene I vratiti ono sto se vratiti moze.

Svi rade pogreske…neki vece, neki manje…I nemogu se gledati istim ocima…ali pogreske nisu ono sto pokrece svijet…isprike su. Lako je pogrijesiti, teze je to prihvatiti, a najteze oprostiti. Ako mi ikada oprostite recite mi, da bar znam to, jer sebi sama nikada necu.

Zao mi je…svima…obecajem da vise necu imati razloga to govoriti, iako obecanja nista vise ne znace…dokazat cu da znace!

Image and video hosting by TinyPic

Jos uvijek vas volim, jos uvijek te volim

4everinhell


Post je objavljen 02.01.2007. u 19:40 sati.