Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hmnkgospic0607

Marketing

POJAČANJA

U novu godinu Gospić ulazi sa tri nova igrača. Najzvučnije ime je svakako slovenski reprezentativac Mile Simeunović, čovjek koji je dugi niz godina igrao u ruskoj ligi i tamo odigraovao zapaženu rolu te je čak jednom i osvojio naslov. Već nekoliko godine, ponajviše zahvaljujući njemu, Slovenija igra mali nogomet potpuno ravnopravno i sa najboljima. U njemu je Gospić dobio odličnog igrača, pravo pojačanje i svakako jedno od najzvučnijih imena u futsalu koje je igralo u Hrvatskoj.
Drugo pojačanje je također Slovenac, Tomislav Horvat te je i on odigrao nekoliko zapaženih utakmica za slovensku reprezentaciju gdje je jedan od boljih strijelaca. Doveden je da zabija golove i nadamo se da će u potpunosti opravdati očekivanja.
Treće pojačanje je Dalibor Mikas. On je u Gospiću već odigrao 2 sezone. Odigrao ih je odlični i jedan je od najobožavanijih igrača od strane publike. On je Gospić uveo u prvu ligu. Iako su godine ne leđima, njegova kvaliteta je neupitna, a uvijek je dobro imati takvog igrača u ekipi koji može sam pobijediti svaku ekipu.

Što reći? U Gospiću su očito odlučili da naslov mora u Gospić. Kako drugačije ovo prokomentirati. Dal početi od Simeunovića, Ibrišimovića, Horvata, dal počet sa Brazilcima Romariom i Ricardom, ili možda od naše legende Nikole Tomičića. Tu su još i hrvatski reprezentativci P.Drndić i Knez, te uvijek neumorni kapetan Strilić. Očito je i ove godine Gospić pun velikih imena, ali mora se priznati da je ipak ove godine klupa prilično duža nego lani.

POZDRAV !!!

Post je objavljen 02.01.2007. u 18:53 sati.