Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moonsorrow

Marketing

Image Hosted by ImageShack.us

Kada se ljubavnici nadju u kolu strastvene pozude. Kada inicijativu preuzima davno pobudjena i snazna zelja. Kada rijeci nisu potrebnme jer pogled i dodiri sve govore.
Kada drhtim u tvome narucju. Kada sam ljubomorna na cijeli svijet. Kada vodimo ljubav, a zapravo ljubav vodi nas, zivot se pretvori u trenutak neopisivog uzitka i srece, trenutak druge dimenzije. Trenutak u sedmom nebu. Trenutak smisla. Nikada nece biti rijeci kojima cu moci to opisati, cak ni priblizno. Volim te u svakom slucaju na svaki moguci nacin u svakom smislu.
Miris tvoje koze. Sjecanje na nasa tijela, sjedinjena i isprepletena u mraku sobe. Tvoj pogled na meni, dodiri, poljubci, tvoje meke usne na mome tijelu jednostavno me izludjuju. Ne izlazis mi iz glave van, lovis moje snove, moju javu. Zbog tebe gubim glavu, zbog tebe se ponasam kao budala. Na tebe prvo pomislim kada se probudim i zadnje prije nego sto zaspem. Ti si pojam savrsenstva, ona koju obozavam. Ti si ta koju nikada necu moci zaboraviti, cak ni da zelim. Ti si moj razlog za zivot, ti dajes smisao mom postojanju. Zbog tebe padam na koljena, ti si ta koja me obara s nogu svaki samom svojom pojavom. Ti si ta koja je ljepsa od neba i vrednija od dijamanata i zlata. Ti si ta u cije se ruke i volju u potpunosti predajem. Ti si moja bozica. Ti si ta za koju bi dala svoj zivot. Ti si ta koja mi je podarila najljepse trenutke.Ti si ta zbog koje sam u stanju prijeci tisuce kilometara. Koju sam u stanju slijediti na kraj svijeta. Ti si ta koju volim. Ubij me, muci me, razljuti me, ucini ime ljubomornom, ali ja te nikada necu prestati voljeti. Tvoja slika u mojoj glavi stoji zauvijek. Nema dana da ne pomislim na tebe.
Ceznja! Nema te a toliko te trebam.


Post je objavljen 02.01.2007. u 17:11 sati.