Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/boemski

Marketing

hmmm ok

evo ipak 2 dana zaredom radim post sta ce to rec mozda mi udje u naviku nikad se ne zna.
evo danas mi prvi radni dan u novoj godini a jos nisam dostigo razinu srece iz prosle godine sto je bila od kraja skole do kraja godine tad sam cvao valjda sretan sto je napokon gotovo mucenje u skoli. sad sam na jebenom civilnom i jedan dan se sjetio da radim isti ali isti posao za koji ovi ljudi dobivaju i placu oko 3500 kn a ja cu radit 8 mjeseci za kurac bez place isto ono za sto ce oni dobit placu a to znaci da cu za 8 mjeseci bit u minusu od 28000 kn!!!!!!!!bangbangbangbangbangbang. totalno zajebano kad sam to razmislio.
a danas iako prvi dan u godini ali jebote naradili se ko marve ja i stipe( drugi rocnik) od 12 do 2 i pol bez prestanka radili ko marve, a do 2 radimo inace!!!
jedino dobro na civilnom je kad mi je frend donio pizzu sto sam narucio u 12 i pol jebote sam sam ju pojeo i bas je super sjela iako sam zadnji komadic malo teze pojeo ali sjeo je on.njaminjaminjami
i evo doso kuci skuhao si kavicu i malo pijuckam i pisem gluposti ali jbga nemam sta pametnije za radit pa je i ovo dobro.
jedino mi steta da ujutro kad sam navio sat na 7 probudio se pa odgodio na 7 10 pa opet odgodio na 7 20 nisam ostao spavat nego sam iso na civilno ali ne bi iso da stara nije dosla po mene autom jer kisa padala a kisobran mi maznuo prije 2 tjedna netko na civilnom i danas ovaj stipe donio i kaze jbte sorry zabunom sam ga uzeo.
idem do neke rodbine koja radi isto na civilnom i da mi 50 kn za novu godinu reko super ajde fala bit ce za nesto dala i za brata 50 ali ne znam dal da mu dam??? ma hocu nisam ja govno.
dosta za danas sutra mozda novi post.wavewavewavewave

Post je objavljen 02.01.2007. u 15:34 sati.