Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/81828

Marketing

Stigla ne Nova 2007

Nisam se javljala za ovih blagdana iz jednostavnog razloga sto nisam imala vremena.Prvo je bio Bozic, pa smo onda imali prvi rodjendan od maloga sina,iza toga Nova Godina.
Rodjendan je prosao sasvim u redu,bilo nas je preko dvadesetak, sto malenih, sto velikih.To i nije neki broj, ali kada se uzme u obzir prostor koji imamo na raspolaganju, onda je to druga prica.Ali, kako se ono kaze "di celjad nije bijesna, ni kuca nije tijesna"!Tako to bijase i kod nas,
pojeli smo, popricali, djeca se izigrala, uslikali slavljenika sa tortom, i sve je proslo bolje nego smo ocekivali.

Novu godinu smo skoro prespavali, naravno nismo nigdje bili, jer sa njima to jos nije moguce, premali su, a nemamo nikakav baka servis u blizini, tako da to otpada za neku daleku buducnost.Da se nije maleni javio oko pola dvanaest, ne bi je docekali budni.
Zapravo mi vec dugo ne predstavlja neko uzbudjenje docekivati Novu, nadolazecu godinu.To mi je predstavljalo radost tamo u dvadesetim godinama, sada je to samo jedna godina vise.
Prosla je godina bila godina tuge, i meni, i mom muzu. Ja sam izgubila brata, on oca.Nadam se da ce ova biti bolja, i malo radosnija.
Pocele su se dogadjati i neke pozitivne stvari.Imigracija nam je poslala poziv za 1.2. da dodjemo na razgovor za zelenu kartu.Nadam se da ce sve biti u redu, da nam nece stvarati neke probleme.

Vama svima skupa zelim puno zdravlja, i bozijeg blagoslova, da vam protice u miru i ljubavi prema svim svojim bliznjima, radosna srca za svako ljudsko bice, bez mrznje,zavisti i zlobe, jer to nas samo razara, i cini nesretnima.
Dakle, volite se dragi moji, i neka svi budemo jedna velika obitelj, imajmo uvijek na umu da svi moramo jednog dana pred lice pravednoga,
da se ne moramo stidjeti svojih djela, ili nedjela!
Zivimo ovaj zivot u vlastitom dostojanstvu.Neka vam je svima SRETNA NOVA GODINA!


Post je objavljen 02.01.2007. u 13:34 sati.