Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mladizupeig

Marketing

Taizé- Hodočašće povjerenja na zemlji

Da, jučer su mladi otišli iz naše župe. Bilo je smijeha, suza, pjesme, plesa. Sve u svemu, jedan prekrasan doživljaj. Stvarno su ostavili veliki trag u našim srcima koji, vjerujemo, nikada neće nestati.

Čak i sav onaj posao koji smo radili, sve što je bilo fizički naporno, više nam se tako ne čini. U tom radu smo se još više upoznali, povezali. A to i je duh Taizéa- povezanost i povjerenje.

Nitko ne može izdvojiti najbolji, najljepši dio tokom cijelog tog susreta jer je svaki dan bio poseban na svoj način. Možda će nam najviše ostati u sjećanju "Molitva za mir". Kasnije i "Festival naroda" gdje je svaki narod pokazao svoj ples, igru ili pjesmu. Svi su na neki način dopridonijeli, ako nikako drugačije, barem duhovno.

Zahvaljujemo se svim domaćinima koji su otvorili svoje domove nepoznatim ljudima, a najviše im zahvaljujemo što su otvorili svoja srca i prihvatili ih kao dio svoje obitelji.
Zahvaljujemo svim mladima, ministrantima i općenito svima koji su nam pomogli u organizaciji i svemu ostalom.

A najviše se zahvaljujemo Valentini bez koje ovaj susret ne bi ni dotakao Ivanić Grad. Nikada ne bi doživjeli sve ovo što smo doživjeli. I zato joj velika HVALA za sve što je učinila. I za to što se jako trudila oko svega. Hvala!

Nadamo se da nam nitko ništa ne zamjera, da nije bilo ružnih događaja i da se sve uspjelo riješiti. I oni incidenti i sve neugodno što se dogodilo bilo je zasjenjeno Taizéom, mladima i ljepotom susreta.

Vaši mladi.

Ivana
Hvala Taizé, hvala Ivanić!

Post je objavljen 02.01.2007. u 12:11 sati.