Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/scalare

Marketing

..:¨Nova Godina¨:..

Nova godina je počela (u širem smislu), a Nova Godina je završila (u užem smislu). Uglavnom, Party je prošao (što me tjera u depru, al' nema veze).
Slavili smo u kafiću "Kod Šime". Ovo je besmisleno pisat, jer tko ovo čita vjerojatno je bio na Partyu. E, da, i ovim putem se zahvaljujem i Ivoni i njenom tetku što su nam omogućili prostor i vrijeme (sad bih mogao kenjat o Prostor-Vremenu, lol, al neću wink) za najbolji Party koji sam imao u životu. Bilo je DO JAJA.
Većina nas je dobro preživjela Party, no, kao i uvijek, ima i onih koji su jedva preživjeli. A o imenima nećemo nono
Bilo nas je tridesetak. Imam dojam da su se pojedinci švercali, al nema veze. Men je bitno da je meni bilo super (i Walentini yes). Naravno, bilo bi mi drago da je svima bilo super. Whatever.
Ispričavam se ako sam pisao nesuvisle rečenice u ovom postu, jer još uvijek nisam siguran jel imam alkohola u krvi party
Pozdrav svima. Ajd nabrojit ću ih. Pozdrav Walentini, Moniki, Ivoni, Dujmićki, Mišićki, Katarini, Ani, Vukasovićki, Drugoj Moniki, a i trećoj (iako ju ne znam), Daliji, Lani (sad već skrećem s Okretišta, hvala ti što si mi usrećila najfrenda wink), Fichi, Mariu, Vraniću, Dujmi, Kiletu, Kreši, Kreši SK8eru, Moleru, Gigi, Posleu, Juriću, Debi, Veki-u, Đujiću... Nemojte se ljutit ak sam koga zaboravio, ostavite comment, pa ću nadopisat wink. Pojedince namjerno nisam naveo, oni znaju koji su (nećemo reć ko, sam ćemo reći da kenja i da mi je uvrijedio Walentinu i Moniku, a Ivonu je pravio budalom. Uglavnom.)
Weliki kizzzzzzzzz Walentini... kiss

Post je objavljen 02.01.2007. u 01:06 sati.