Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okosjenkiiregocu

Marketing

post secret

Post koji sam upravo objavila na novogodišnjem ludilu, ali isto tako moj dar onima koji posjećuju mene.

E, sve sam mislila što bih mogla darovati kao novogodišnji dar sudionicima ove, možda ne humantiarne, ali ono zasigurno vesele akcije... Padale mi napamet fotke (moje), pa stihovi (tuđi, naravno), pa proza (tuđa, naravno), pa ovo (vjerojatno moje), pa ono (isto tako)... I na kraju odlučih kako bi dobar dar vama, dragi ljudi, mogao biti OVAJ blog. Znam kako možete sami skužiti o čemu se radi, ali evo, ukratko:
Frank Warren, Amer, kao dio svog umjetičkog projekta, na jednoj stanici podzemne željeznice, slučajnim je odabirom ljudima dijelio prazne adresirane dopisnice. Plan je bio neka svatko napiše svoju tajnu i ubaci u sandučić. Ono što je bilo neplanirano je to što se Warrenu počeo pretrpavati poštanski pretinac jer su ljudi, vidjevši izložbu, a i međusobno podijelivši njegovu adresu, sami počeli praviti razglednice i slati mu. Čovjek je napravio web stranicu i svaku nedjelju izbacuje neke po vlastitom izboru. Činjenica je što ima zaista svakakvih tajni, ali ponajvše tužnjikavih.
Ovu preporuku nisam stavila kako bih, dragi blogeri, unijela nemir u naše prazničke duše, već kako bi oni koji misle kako je njima najgore, ipak vidjeli da nisu sami. A k tome, ima i onih za pravo nasmijati se!!!
Eto. Još jednom: SVIM' NA ZEMLJI MIR, VESELJE...

Post je objavljen 01.01.2007. u 23:33 sati.