Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/friendgirl

Marketing

SLAVLJ ZA NOVU

Evo ovako jućer oko pola sedam nvećer sam se išla spremat za doćek Nove Godine. Dugo sam se dvoumila što da obućem, ali nakon dužeg dvoumljenja sam se odlućila. Imala sam crne tajce, crnu dugu majcu, i smeđe čižme. Zatim sam se išla našminkati. Kada sam bila sa svime gotova bilo je negdje oko 19.10.
Mateja je došla po mene u 19.15 i onda smo išle na bus (mogle smo imat prijevoz ali ja nisam htjela).
Bus nam je išao u pola osam. Na stanici smo se našli s Antonelom i s busom smo išli do Tajane. Tamo na stanici smo se našli s Marijom i svi zajedno smo otišli kod Tajane. Imali smo cijelu kuću samo za sebe. E tamo nam je bilo ludili, plesali smo cijelu većer, zabavljli bilo je ludo. 00.00 ili Novu Godinu smo dočekali vani na balkonu, pucali smo petarde i vatromet. Onda smo išli otvoriti šampanjac, ja inaće ne volim šampanjce ali jućer baš mi je fino sjeo. U dva u noći su došli Tajanini starci, ali oni su otišli gore spavat nisu nam smetali a ni mi njima. Oko tri pola četiri je došao od ove jedne Viktorije tata po nas i otpeljo nas je doma.
Kad sam došla bilo mi je dosadno i nisam imala kaj radit pa sam pozvala Mateju da dođe do mene. I došla je , malo smo se još zabavljali do pet jer je već ona bila umorna. Kad je otišla ja sam isto otišla u krevet.
Spavala sam do tri popodne i evo sad pišem ovaj post i to je sve za sad.
Još još jednom Sretna vam nova 2007 godina :)

Myspace layouts

Myspace layouts





Post je objavljen 01.01.2007. u 16:20 sati.