Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neprepoznata

Marketing

INVENTURA 2006.-e





ŠKOLA: Na tom polju sam definitivno mogla postić više, al nije mi žao ni zbog čega. U školi sam se zabavljala, a smatram da je to važno. Šta se ocjena tiče zadovoljna sam, al mogu ja postić i više. No što je tu je sad...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

LJUBAV: Šta se cile godine tiče bilo je puno toga. Al' šta je najvažnije dok gledan 2006. je ''ON''. Da baš ''on'', onaj o kojem ste se vi svi toliko naslušali. U 2006. dogodia mi se on i zbog toga mi je drago. Osjetila sam šta znači prava ljubav i skužila da dobri momci još postoje.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

PRIJATELJI: Puno sam ih ove godine stekla, al šta je najvažnije riješila sam se nekih koji mi već duže vrime samo glume prijatelje. Takve cure definitivno ne triban i zato sam ih makla od sebe, al isto tako sam se ove godine okružila nekim ljudima koji me non-stop uveseljavaju. Volim te ljude i nikad neću moć dovoljno zahvalit Bogu šta mi ih je ''stavia'' na put. S nekima se družim svakodnevno, a s nekima šta zbog škole, šta zbog mjesta stanovanja, šta zbog faxa, šta zbog obveza rijeđe, ali opet redovito. Iman vrimena za svakoga... 2005 oko sebe san imala većinom lažnjake,a 2006. okružila sam se pravim ljudima Bogu fala.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

TRENINZI: E, to je jedina karika koja je ove godine falila. Početak godine sam trenirala i ostvarila neke rezultate, a poslije sam šta zbog zdravstevnih problema, a šta zbog lijenosti zanemarila trening. Zato ove godine se želin malo više posvetit svome najdražem sportu zato jer me taj sport i treninzi (ekipa tamo) znaju uveselit samo tako.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

OBITELJ: Mogu reć da sam i na tom području zadovoljila neke osobne kriterije. Posvetila sam se i dici i odraslima u obitelji koliko sam mogla. Obitelj je definitvno najvažnija u životu svakog čovjeka.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

BLOG: Pa mogu reć da sam zadovoljna jer sam mislila da ću odustat, al NISAM. I dalje sam ''neprepoznata'', osima šta ''on'' zna za blog i jedna cura koja dosada odlično čuva našu malu tajnicu (hvala!!!). Ovaj blog postoji već 3 mjeseca i 19 dana, napisala sam 33 posta, a blog je posjetilo najmanje 1050 vas (jer brojilo nije radilo od početka), a ostavili ste 200 komentara, fala Vam svima..
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Vaša ''Neprepoznata''
Free Image Hosting at www.ImageShack.us



I šta kažete... Ja zaključujem cijelu inventuru i kažem da je 2006. bila dobra godina za mene...

Post je objavljen 01.01.2007. u 13:59 sati.