Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Novogodišnja želja

Djevojkama
Dabogda ponoć dočekale u grijanom dvorcu u društvu ekstrainteligentnog romantičnog pjesnika, višestrukog mensaša te bogatog nasljednika po maminoj i tatinoj strani, ne prebildanog ali jakog a usto senzualnog
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
dvometraša stilista i kreatora parfema tamne puti, bujne kose, glatkog tijela i bez grama sala kojem iz ustiju miriše na puding od lavande a u životu nije prdnuo, podrignuo, kopnuo nos, povisio glas niti to namjerava.

Držao vas on dabogda svojom muževnom rukom,
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
kameno a nježno za ručicu uz kaminček u kojem pucketa tibetanska borovina i zaprosio vas dijamantnim prstenom u 00.00 kad vani parkira zlatna kočija s 38 suptilno počešljanih heterozigotnih lipicanera s pedigreom što šesteroglasno uz sopile pjevaju Ave Maria na hebrejskom, dok vam on dodaje dva briljantima optočenim mobitela da se odma možete pohvalit frendici i mami. A iz vatre izviriše domaćice...

Nikad vas ne opsovo, ne pogledo utakmicu, ne diro daljinski, ne hrko, ne ostavljo čarape pod krevetom, ne mazo gaće, ne pogledo druge, ne prekidao vas dok pričate, neimao provokativne erekcije da morate glumit glavobolju, ne popio pivu nit pojeo parizera i nikad seksa ne poželio dok se vama ne poželi, pjesme vam recitirao, vrata otvarao, vulvu titrao, dojke ne stiskao, slavnom društvu ponosno pokazivao i u nebesa uzvisivao svakom prigodom.

Dabogda ga ne prevarile kad vam dosadi sutra ujutro.


Dječacima
Dabogda vas u ponoć zatekao pogled na Pamelasto jebezovnu putenu plavušu među vašim koljenima što vam sitnim ručicama drži armiranog pišu na putu u svoja karapušljiva spermožedna mehka ustašca i zaista vas oduševljeno gleda u oči, dok se vaše ruke čvrsto drže za njezine bujne a tvrde petice dok vam među prstićima migolje kamene pribadačastoidne bradavice boje mahagonija.

Nakon treće orale s pauzama za dva kvikija, dabogda vam u video stavila kazetu s najboljim golovima dekade, donijela na grijanoj tacni pola kile pušećeg nevinog janjeta mezimca ispod peke, punjenog odojkom punjenog sipom punjenu punjetom i gajbu ledenog božićnog Tuborga koji će otvarati čim se zakašljete.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Dabogda vas nakon golova bezglasno još jednom obradila dok na vrpci tekme šaptom zamjenjuju najveći hitovi Tracy Lords a ona vam dodala daljinski i pazila da se ne nasloni laktom. Svršavajuć podrignite tako epohalno da susjedu ispadne leća, vama sve iglice s bora i nastane cunami u Laosu, na što će se plava grohotom nasmijat, otvorit novu pivu i češkat vas noktima po kičmi dok ne zakrmite.

Nakon zornjaka i orale poslije paštete za doručak, ostavila vam dabogda broj na koji je smijete zvat samo kad vam se prijebe i ne priča previše te nakon toga nemate vremena za nju jer vam dolazi škvadra.

Dabogda ne izgubili broj.


Plivačima maratoncima
Dabogda mi stazu dobili

Bowlingašima
Dabogda mi dvoranu dobili

Curlingašima
Dabogda mi dvoranu dobili i prvenstvo osvojili

Podmićenim političarima i ratnim profiterima
Sretna vam nova, jebem vam staru!

Roditeljima
Dabogda imali ljubavi za svoju mladunčad jer će vam se sve to jednog dana vratit
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Sve najbolje!!!



Post je objavljen 31.12.2006. u 23:59 sati.