Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/foreverbeyonce

Marketing

Inspiracija za Irreplacable

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Vjerojatno potaknuta raznim neutemeljenim glasinama,Beyonce je otkrila odakle joj inspiracija za pjesmu Irreplacable.
Pjevačica je rekla kako je htjela pomoći svojim ženskim obožavateljicama da se osjećaju snažnije i navesti ih da završe loše veze,a za to joj je ideju dala uloga koju je tumačila u Dreamgirls.
"Zato jer sam glumila osobu koja je bila tako sputana,morala sam nešto učiniti sa svom tom energijom koju sam zadržavala u sebi." - objasnila je. "Tako da sam vjerojatno snimila moj najemocionalniji,najagresivniji album ikad.Mogla sam raditi stvari koje inači nisam.
To je proslava prekida i čini da se žena osjeća kao da vrijedi više.Nikada mi toliko žena nije reklo da slušaju neku pjesmu (da im pomogne) da ne uzmu telefon i pozovu ga natrag.Hodam hodnicima i vidim fanove koji viču:'To the left,to the left!'"

Dreamgirls zaradio milijune na Božić

Dreamgirls je donio zaradu od gotovo 9 milijuna za Božić.Variety izvještava da je film - u kojem glavne uloge imaju Beyonce Knowles,Jennifer Hudson i Anika Noni Rose - donio profit of 8.7 američkih dolara.Film je premijerno prikazan u New Yorku,4.prosinca u Zeigfeld Theatre.Do danas,Dreamgirls je zaradio otprilike 9.5 milijuna dolara.

Post je objavljen 31.12.2006. u 17:49 sati.