Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/foreverbeyonce

Marketing

Izgledajte kao Beyonce u Dreamgirls!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Make-up profesionalci,koji su zaslužni za odličan izgled Beyonce i Jennifer Hudson u filmu Dreamgirls,podijelili su ekskluzivne upute na Glamour.com.
"Na početku filma,Beyonce glumi šesnaestogodišnju Deenu,koja nije veoma glamurozna." - izjavila je vizažistica Francesca Tolot."To je bio problem,jer i bez make-upa,Beyonce se ističe!Nanijela bih najmanje podloge,sjajila i maskare,i ona bi vladala ekranom!
"Jedan od meni omiljenih make-up trenutaka je kada Beyonce pjeva One Night Only." - kaže Francesca.
"Na njene sam oči nanijela sjenilo u boji haljine koju je nosila:limeta zelena,tamno zelena,tirkizna..."
Pročitajte više.

Beyonce u neuglednom izdanju...za promjenu

Je li moguće da Beyonce izgleda neugledno?Upravo je to morala učiniti da bi dobila ulogu u Dreamgirls.Kaže da je odabrala najružniju haljinu i najružniju vlasulju koju je mogla pronaći,te podebljala obrve,kako bi izgledala jednostavno i neugledno,kao što Deena isprva izgleda u filmu.To je ono što je uvjerilo redatelja da odabere upravo nju.
Sve se vrti oko Jennifer Hudson,koja glumi Effie,i Beyonce nema ništa protiv toga,jer je i prije znala da je uloga Effie najznačajnija.
Kaže da bi radije da je mogla jesti najviše što može i dobiti 10 kilograma da glumi Effie,umjesto da se izgladnjuje i izgubi 10 kilograma za ulogu Deene.

Hula hoop je zaslužan za Beyonceinu liniju

Beyonce je otkrila u čemu se krije tajna njezine bootylicious figure - u hulahoopu!"Mogu to raditi satima.Kao dijete sam pobjeđivala na natjecanjima.To je sjajno za struk." -izjavila je.


Post je objavljen 31.12.2006. u 17:32 sati.