Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisisam

Marketing

NOVOSTI KOJE SAM ČULA O TH!

A joj evo čitajte sad ovo:

Zanimljivosti :
-tokio hotelu je zabranjen ulaz u "Radison SAS" u Berlinu, jer su tijekom snimanja spota za pjesmu "Schrei" demolirali cijelu sobu! UPS!!!
-Bill, Tom i George se boje ići u svoje škole jer njihovi suučenici nose majice s natpisima:"I kill Bill i ostatak jebenog benda!"( oprostite na izrazu). Zato će odsad jednu godinu uzimat privatne sate. Jedini Gustav ide normalno u školu!
-dok su bili u "Radisson SAS" ( 3 DANA) zatvorili su se u svoju suit ( ni sobarice nisu mogle unutra) i uništili krevete i stolove HALLO DEČKI, USPORITE:)
-u 3 ujutro su se vozili na romobilima (električnim) po hotelskim hodnicima i pri tome "pregazili" par gostiju
-za vrijeme Gala večere su goste špricali pivom (da,da baš!hahahahah)
-Bill je tajno napravio svoju tetovažu
-Bill i Tom su svoj rođendan proveli uz "leteće" torte i alkohol u jednom hotel ( mislim da je to bilo R.SAS)
-a ovo je Bill rekao(nema veze s ovim gore)
-tom je napravio dreadlokse s 11.godina


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

(arijana nemoj ovo kopirat)




TOKIO HOTEL -superblizanci Bill i Tom nastupaju skupa od devete godine, a kada su se proslavili u Magdeburgu i upoznali Gustava i Georga zajedno su formirali bend koji se u početku zvao DEVILISH -Nedugo zatim primijetili su ih glazbeni producenti pa su dečki počeli raditi na onome što su sada: jedan od najpopularnijih teen bendova Europe, Tokio Hotel -2005. god. su na top liste lansirali svoj prvi veliki hit, singl ''Durch den Monsun'' te se tako proslavili među teen publikom -u studenom 2005. godine izdali su album ''Schrei'' u izdanju «Aquarius recordsa» i «Universala»! -spremaju novi album na engleskom jeziku na kojem će se nalaziti eng. verzije pjesama ''Schrei'', ''Durch den Monsun'' i ''Rette mich'' -dosad su snimili četiri spota za pjesme s albuma ''Schrei''(''Schrei'', ''Durch den Monsun'', ''Der letzte Tag/Wir schliessen uns ein'' i ''Rette mich''), te DVD-e ''Leb die Sekunde'' i ''Schrei'' -dečki kažu kako su i privatno najfrendovi i da si uvijek čuvaju leđa -svima je bend trenutno najvažniji -kažu kako im slava nije udarila u glavu i kako se ne boje ponovnog odlaska u anonimnost -sviđa im se što, iako su maloljetni, zbog svoje slave mogu izlaziti u prave noćne klubove -znaju da cure luduju za njima ;) ali im nije jasno zašto -Bill i Tom su svoju karijeru započeli s pet godina, glumeći u filmu «Verrückt nach dir» (Lud za tobom) - jednom su se skoro raspali, i to zato što je Bill bio ljut na Gustava i Georga jer su sami napisali pjesmu «Wenn nichts mehr geht»

Post je objavljen 31.12.2006. u 16:38 sati.