Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/selene7

Marketing

I will begin again...on a New Year´s day...

Photobucket - Video and Image Hosting

Čitam vaše postove, svi ste već počeli sa čestitkama i dobrim željama za Novu godinu...što me navelo na razmišljanje o protekloj godini. Je li bila dobra, osrednja ili loša? Loša nije bila nikako. Možda jest bilo nekih stvari koje nisu tako divne, ali ništa nije tako loše zbog čega bih mogla proglasiti cijelu godinu lošom. Bar meni nikad nije tako loše :)

Pa, da rezimiramo: iza mene su brojna zanimljiva iskustva, dani smijeha, zabave, lijepa i nezaboravna putovanja, zanimljivo ljeto, nova poznanstva, prijateljstva, neki uspjesi i ostvarenja želja koje sam već neko vrijeme priželjkivala... I samo to pokazuje da možemo ostvariti ono što želimo, bez obzira na sve...Sami smo kovači svoje sreće, a nju čine one male stvari koje nam uljepšavaju, sate, dane, i na kraju – godine.

Naravno, bilo je i lošijih dana. Suza, živciranja i nekih neuspjeha, no ni to nije razlog da cijela godina bude loša. Skoro cijela godina mi je bila obilježena još nečim, što, prema mom sadašnjem razmišljanju nije bilo vrijedno toga, ali baš zbog toga nečega je bilo i dobrih i loših dana, i smijeha i suza. Možda je moglo biti drugačije, možda toga uopće nije trebalo biti, ali kao što sam napisala u jednom od mojih prijašnjih postova – post nubilla phoebus – i to sunce mi sad sija i nadam se da će sjati i nakon nove godine.
Dogodila mi se jedna velika promjena u obitelji, no i to se nije pokazalo tako loše kao što sam mislila da će biti. Ipak nas ni to ne može rastaviti. :)

Na kraju zaključujem da se sve događa s razlogom (pozdrav osobi koja mi je to stalno govorila!) i svaki pad je razlog više za još veći i bolji uspon.

Photobucket - Video and Image Hosting

I zato vam svima želim što više uspona u novoj godini: svi padovi koje ste doživjeli u prošloj, neka se u novoj pretvore u veliki uspon, suze u smijeh, dosada u zabavu, neka vam se sve želje ostvare pa i više od toga! Osim svega toga, želim vam još jednu (ne samo jednu, ali ajmo polako :)) godinu bloganja, puno lijepih postova, još puno prijateljstava stvorenih preko bloga! Sretna vam nova 2007. godina!

Sad me ispričajte...idem obući crvene gaćice i krenuti s lickanjem za najluđu noć :) Dobar provod želim svima!

Photobucket - Video and Image Hosting

Post je objavljen 31.12.2006. u 16:34 sati.