Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pricapricisad

Marketing

Poklon: Tri dječaka i djevojčica za 10 minuta

Presretni smo zbog ovog predivnog dara. Ovo je najljepši novogodišnji poklon, ushićeno je rekao Ivica Peterfi (29). Ivica i njegova supruga Lidija (28) postali su u četvrtak ujutro ponosni roditelji četvorki Roka, Frana, Ivana i Jane. Sretni roditelji u braku su dvije godine, a Lidija je uspjela zatrudnjeti potpomognutom oplodnjom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.




- Lidija je bila iznimno poslušna trudnica. Provela je zadnjih 100 dana u krevetu i sada je ponosna majka zdravih četvorki. Djeca su dobro, ali zbog nedostatka težine bit će još neko vrijeme u inkubatorima - objasnio je doktor Jozo Blaić, koji je Lidiju porodio carskim rezom. Roditelji ni oko izbora imena nisu imali problema jer su svi prijedlozi - uvaženi.
- Sve je bilo gotovo u samo deset minuta. Osjećam se jako dobro, rekla je majka Lidija. Nakon što se četvorke oporave i dosegnu dovoljnu težinu da mogu izaći iz inkubatora, obitelj Peterfi će zajedno kući u Grabrovnicu, kraj Pitomače, gdje se priprema veliko slavlje za prinove. U četvrtak navečer već se slavilo u Kozarcu, selu gdje žive Lidijini roditelji Ankica i Mato Horvat. Njima su četvorke prvi unuci, kao i Ivanovim roditeljima, Ivanki i Marijanu Peterfi. - Nisam ni sanjala da ćemo odjednom dobiti četiri unuka. Presretni smo, ljudi nas zovu, pripremamo veliku feštu. Posebno nam je drago da se rodila unučica Jana, jer nam je to prva djevojčica u obitelji - objasnili su Ivanovi roditelji. Presretni Lidijini roditelji bili su smireni od početka:
- Naša Lidija je medicinska sestra. Kad je saznala da će dobiti četvorke, rekla nam je da to neće biti veliki problem, jer na poslu svakodnevno brine o 10, pa i više beba i mališana. Jedva čekamo da dođu kući, a unuke ćemo čuvati svi. Izvor: Daily News



Post je objavljen 31.12.2006. u 15:17 sati.