Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jja

Marketing

Sretan vam i oprezan docek!



Izgorila je jucer kuca u mojoj ulici. Dva broja dalje. Iako je u roku od 5 minuta dojurilo 10-ak vatrogasnih kola, 4 policijska (psiholog ukljucen) i 5 hitnih vozila. Volim uredjenu i funkcionirajucu drzavu. No za ove je bilo kasno. Ostavili su svjecice na boru gorjeti lud i otisli na izlet, pregorile su i zapalile sve. Jer je njihova greska, osiguranje im nece nista platiti. Kupili su jeftinu kinesku elektriku, ustedjeli mozda 10 eura i izgubili sto tisuca.

Molim vas pazite na sebe i svoje najmilije i u ovoj najludjoj noci! Ne stedite na pogresnim stvarima!

Prosle godine, bas za docek je jako dobrom frendu izgorilo pola stana, naime ostavio je otvoren prozor, preko kojeg je uletjela necija tudja raketa i prvo zapalila zavjesu a onda i ostatak stana. Imao je sto vidjeti kad se vratio doma na to novogodisnje jutro. Zavrsio je na psihijatriji, jer je izgubio sve. Na srecu njemu je osiguranje platilo stetu, samo pola godine kasnije dok su sve procjene zavrsile - jer nije zakonom zabranjeno ostaviti otvoren prozor ali dok nije dosao do tih novaca zivio je pomalo kod prijatelja i bio totalno na dnu.

Ne zelim vam pokvariti ovu najludju noc u godini i mi cemo slaviti i tulumariti ali za boga miloga ugasite svijece, lampice i sve ostalo prije nego izadjete iz kuce! Navodno je u onom prvom slucaju i Rauchmelder zakazao (alarm za dim). Nas je pola sata nakon sto su dojurila sva ta silna vozila, nazvao nas kucepazitelj i rekao da je ugovorio inspeciju nasih za utorak.



Sretna vam Nova i da vam se ostvari sve sto si sami zelite!

Post je objavljen 31.12.2006. u 13:42 sati.