Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thelaughcompany

Marketing

P.A.N.I.C.S. (People Act Normal In Crazy-ass Situation)

''Fuck the koka, fuck the pizza, all we need is šljivovitza!'' derao se Spasovsky squad, na putu u Kubu. To je elitni tim budala, sposoban oboriti bilo kakav rekord budalaština. Tamo idu jer se tamo komunizam raspada. Da bi spriječili zle Amerikance, oni trebaju napraviti klon od Fidela Castra. Oni to znaju, ali Amerikanci čine invaziju i oni su tu da spriječe to!

''Ole,pičke moje!'' dero se satnik Zavuoj dok su se iskrcavali na pisti u Havani. Gledo je ko lud na Kubanke. Kubanke kao cigarete. Pratili su ga poručnik Tokarev, narednik Ljuškin i vojnik Pjotr. Svi su imali isti cilj kojega im je dao general Đubrev. Dok se oni roljaju vodkom, Amerikanci napadaju Kubu sa svim raspoloživim snagama. I oni su sad trebali pokupit Fidela i prebacit ga u Rusiju, gdje bi ga trebali klonirat. Za Amerikance je cilj da ga ne kloniraju, već da ga pulveriziraju. Ušli su u kuću Fidela i tamo ga našli. Otišli su odmah nakon što su popili dvije ili tri vodke... ok,pet vodki. Amerikanci su ih pronašli i saznali gdje idu. ''Fuck em at Russia!'' dreknuo je general Lewis, odnosno da ih ubiju. Poslali su delta-1 predvođeni bojnikom Felkinsom, u Rusiju. Vjerovatno da im se jaja smrznu. Prije cilja, našu su grupu pogodili raketom. Pali su i nisu se mogli izvući, pa su počeli plakat. Zavuoj je hrabro reko ''Naš slogan je, people act normal in crazy-ass situation, pa se smirite!'' niko ga nije slušo, pa je i on počeo plakat. Delta ih je dohvatila. Dok je otvarala željezo od helihoptera, ugušio ih je plin, koji se taložio unutra. Za sve je kriv Fidel, jer ima probleme s probavom. ''Kof, kof, gdje smo?'' pito je Tokarev. Nato prijatelji Ljuškin i Pjotr počnu: ''Ako je snijeg tu, ako je hladno i ako su okolo nas pingvini? Da,to je sibir!'' reču oni. ''Sibir?'' dreknu svi i padnu u nesvjest. I tako desetak ljudi stoji onesviješčeno na zemlji, odnosno u Sibiru. Uskoro ih pronalazi KGB. Ruska tajna služba koja znači (konzumacija, gajbe, bire). Odvedu ih u skrovište i smišljaju kako klonirati Fidela. I tako Delta-1 čačka svoja smrznuta jaja.

Priča se nastavlja u tajnoj bazi KGB-a. Kloniranje počinje vrlo uskoro i bez problema oni bi to trebali uspjeti. Fidel je spreman kao i drugi. Kloniranje počinje.

''Ole, idemo svi za komunizam!'' dero se Zavuoj. Bum bum grobs kapf tobom kabooom!!! Gle eno Fidela! ''To je beba?'' začudili su se svi. Išlo je krivo. Kad su išli ponovno, Fidel crko! Uhvatio ga srčani udar, jerse sjetio da je ostavio Battlefield 2142 ne sejvano. ''Pjotr ti znaš s bebicama, pričaj s njim!'' zapovjedi Zavuoj. ''Gu ku boo bo.'' bubljao je Fidel. Odjednom Pjotr: ''Moja mama?!'' odvojili su ih u žaru borbe. Pjotr je potvrdio da je dobro. Samo kako da ostari? ''Ljuškin ti znaš? Ti si baba pa znaš o tome.'' pitao je Zavuoj. ''Znam kako sam ostari pedeset godina. Trebaš pomirisati Tokarevov zadah, pa polizati mu hemoroide na guzici.'' reče Ljuškin. Nato se svi začude da li je on to radio Tokarevu. Fidel ga je poljubio i zagrizao za Tokarevove hemoroide-asteroide. Puf... odjednom je ostario baš onoliko koliko je bio. Malo je dobio astmu, ali na. I tako odu oni na helić za Kubu. ''Za Rusiju?!'' pito je Zavuoj. ''Ragrgraaaaaa!!!!'' dernu se svi kao orkovi. ''Za gajbu vodke i dvije žene u sibirdkom krznu?!?'' opet on. ''WARRARARAGRRAraRRRAR frER vc...?*?»»?!#$$$4'21#*»!?#»*3 mi ćemo te Amerikance!!!'' deru se svi. Uskoro dolaze i počinju operaciju ''kurčina na jaruho''. Sve ide kao planirano...ili ne?

Dok oni se helićem voze za Kubu, Kuba polako pada u neprijateljske ruke. Pjotr i Ljuškin su ih oraspoložili, time što su počeli pjevat: ''Na licu mi maska, a u pameti mi fali daska. Smisao mog života je pivina lipota!!!'' Svi su navijali ko ludi, ali su uskoro došli. Malo su kasnili, jer su posjetili Jamajku… nestalo im je dima…

Evo nas opet na Kubi. Zavouju pada pogled na monitoru kompjutera kojeg su neka djeca igrala. Vidi on da igraju Crysis te reče: ''Alo djeco di češ, koji kurac…'' Nato mu jedna djevojčica reče da ga je ona već igrala i prošla pet puta. Nato njoj Tokarev: ''Jebi se ti mala!'' Ujednom ga trenutku napadnu djeca. On Fidelu pokaže svoju raskomadanu utrobu. ''Kako je to uradio, majku mu ćoraavu?'' pita Fidel. Pjotr Tokarevu pokaže vodku pa on: ''Ole, utrobo pravi mjesto za vodku!'' Wosh sve mu se izliječi. Nebo preplavi mig-ovima koji čine invaziju na Kubu da spase. Oni odvedu Fidela u palaču, ali ih okruže. Oni se poredaju na zidu i kao strojnice ih svojim prdežima i kakanjima ubiju i otjeraju. Fidel ih je nagradio medaljom kubanske cigare. Borba se još odvijala nekoliko dana, a nakon toga oni su išli u mirovinu i dobili ponude.

Priča kao i svaka druga ima svršetak… u ovom slučaju čudni svršetak. I tako se naš spasovsky squad razišo…

Pjotr i Ljuškin su osnovali udrugu ''MAGLA''. Dan danas se nalazi na Jamajki. Tokarev je postao predsjednik svih umobolničkih bolnica. Čak je postao svoj klijent. Zavuoj je nakraju ubio Fidela i diktatorski vladao Kubom. Usto je vlasnik najveće kompjuterske i gejmerske kompanije ''Hrpa zahrđale tehnologije''. Još i danas igra sve najbolje igre. Tu je njegova najdraža igra koju je on prepravio, ''Boozeman (pacman)''. Sretaju se oni često… da idu na piće. Komunizam je prevladao… i čak se dokazalo da su Staljin i Lenjin postali bogovi. Njihova molitva ''vodka naša i o diktatoru naši''se još danas mole duž hramova...

THE END OF STORY.


Autor: Darth Burek Sprženi
Godina: 2006
Datum pisanja: 11.12 - 14.12



Post je objavljen 31.12.2006. u 00:00 sati.