Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neprepoznata

Marketing

''SORRY AL PRIJATELJI I OBITELJ NA PRVOM MJESTU!!!''

Sretan Božić!- bloggeri moji, al s prevelik zakašnjenjem. Znam da ćete shvatit kako je provest Božić s temperaturom 40. Al' svejedno Vam želim puno sreće i zdravlja za ovaj Božić.


Al' ipak je meni lakše pisat neke casual teme, a ne o Božiću. Čak i nakon što je prošla sva ta strka oko Božića i nakon što sam preležala 5 dana u temperaturi opet mi je nešto uspjelo dignut živce. I to baš na poseban način, na ''njemu'' sličan način.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Znači bili smo zajedno na Badnjak i recimo i Božić do ranih jutarnjih sati jer smo imali namjeru ić na polnoćku, al smo na pol puta odustali i malo se izgubili. Kasnije smo skupili moju naj frendicu i išli van. Posli smo još malo bili solo, a onda me odvea doma jer majke mi ja sam gorila (al' doslovno) i mislila sam da ću umrit. I tako sam 5 dana provela ležeći i mujereći temperaturu. Na neki čudan način sam se i podsvjesno grizla jer je on sad tu i mogli bi bit zajedno, a ja sam glupača jedna bolesna. Je, bilo mi je ful krivo!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
I tako se jučer i moja agonija završila i bila sam skroz happy šta sam zdrava naravno, al i zato što ću ''ga'' napokon moć vidit. Kad on meni upadne:
''-Obećavam ti sutra ćemo se vidit, al večeras bi iša s prijateljem jer je tek izaša iz gipsa...''
Ufffffff došlo mi je tom prijatelju polomit obe noge, a ovome mom razbit njušku.
Al' dobro ja sam dobra cura, pa ću se strpit do sutra kad evo ti njega:
''-Ne mogu, moran vozit sestru doma...''
Ovog puta mi nije došlo da mu razbijen sestru jer mi je čak i dobra ta cura (bez obzira na to koliko ja to skrivala), nego mi je došlo njega skinut s dnevnog reda i rasknint sve to šta mi nazvamo vezom... E,pa samo da se zna neću sipat ovdi sad kišu svojih misli nego ću samo došapnit njemu da nije svjesan šta je propustia!!! I to ozbiljno...kiss
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

eek By the way.... Samo bih se tila zahvalit ''Amaris'' na pismi koju je stavila na blog... Ludim za tom pismon i moran je nać jer mi ovako njen blog stoji otvoren cilo vrime.... Fala Amaris...

http://amaris18.blog.hr ---> obavezno bacite oko na taj blog, presavršen je




Post je objavljen 30.12.2006. u 22:45 sati.