Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/orbitzvaka

Marketing

... srušiLo se sve, pored mene nema te... možda i zvijezde gube sjaj, možda je raj prevara za kraj... možda je najboLje godinama iza nas.. srušiLo se sve..


Ovoga.. mda.
Tako vam se ja odlučila napisat jos jedan u nizu.. post. Ovo je 81. ako koga zanima. Ako ne, pravite se da ovo niste pročitali. Htjela bih jedan dugi post ali ne znam kolko bude mi to uspjelo. I tak. Uskoro pa budemo zakoračili u novu godinu. Osobno, mislim da bude ova 2007. za q … al onda opet, nikaj se ne bude previše promijenilo zato kaj je to sam jedan običan, mutavi dan. Dan ko i svaki drugi. to mi je danas tiLćika tumačila. Mislim, znala sam ja to i prije al primilo me ono nekaj. Znate ono, svi se spremaju kak da bude im zadnji dan da su živi pa se moraju spremit ovak, napiti se onak do kraja i dočekati da se onaj broj 6 napokon promijeni v 7. eh bleh. Al okej, ak to pruža tolko veselja, nek bude. 2006. mi je po mnogočemu bila dobra. Štoviše, bila mi je super. Probala sam puno tog novog cerek party smokin (al sam mi je jedno od toga bilo lijepo i drago kaj jesam) pozitivnog i negativnog al sam kolko-tolko nekaj naučila. Hahaha.. ja? Naučila? Ma da. Bude jednom i to došlo. No sve u svemu, ak već gledamo na to kak bude sad 2007., nova godina, novi problemi, nova odricanja, ili da skratim, nove gluposti onda smatram da bude za pimpač (ha-ha). U nekim stvarima bolja definitivno od ove ne može biti, znaći.. preostaje da bude samo gora. A treba li mi to? Uh.. ne bi bas rekla pa mi je onda onak nekak bolje da se pretvaram ko da sam još uvijek u 2006. ma ionak bu mi sve isto. Ionak sam već i sad izgubljena u vremenu i prostoru (ja stvarno nemam pojma zakaj mi je tak gušt govorit da sam izgubljena). Pa dakle, novu budem dočekala kod frendice TiLć (znam da ju znate al vas je sram priznati.. buahaha.. šalim se, šalim).. najvjerojatnije. Al znate, još se uvijek da sve promijeniti i onda budem jos na ulici s pesekima slavila. Hah. Ma kaj, budemo mi vec to riješili nekak. Ja bum im pjevala, a oni budu zaspali. Ccc.. o čemu ja pričam. No nema veze.

Image Hosted by ImageShack.us

Dalje, glupo mi je donosit neke novogodišnje odluke jer se njih i ovak i onak ne pridržavam. Ma da. Prošle sam godine odlučila da budem svaki dan u kasicu prasicu (nije prase al je neki nedefinirani stvor) ubacivala po dvije kune. Hah.. o da. To sigurno. Ubacivala sam prvi tjedan, a kasnije.. falilo mi džeparca pa sam uzela van. I to.. khm.. stvorenje nije pare više nikad vidjelo. Tako da sam ove godine odlučila da mi je to uopće bzvz i odbijam donjeti bilo kakvu odluku. Osim moždaaa.. ma neee..

Image Hosted by ImageShack.us

I još na kraju da vam velim da imam najbolje frendice na svijetu i da ne znam kaj bi bez njih. Puno, puno su mi pomogle kroz sve gluposti kroz koje sam prošla i čini mi se da ja njima ni upola tak nisam vratila. Al oke, možda jesam. To se meni sam tak čini :) zar ne curice male? I uglavnom, ak već pišem u tom "novogodišnjem duhu" onda moram napomenuti da su mi kroz ovu godinu dana napravile tolko dobrih, lijepih stvari da si nebi mogli ni zamisliti. Jedna me je slušala svaki put kad bi ja il neko meni napravil gluposti. Jedna me je nagovarala na gluposti al sve u svemu, uvijek je dobro ispalo i uvijek sam joj mogla reći samo hvala. Dok me treća zabavljala dok mije bilo najteže i dok nisam znala kaj bi s sobom. Pa da vam velim, voLim vas jako i nadam se da to kaj imamo sad i da to kaj radimo sad ne bude nikad nestalo. Jer ak nestane.. nestalo bude i sve kaj me sad i ikad veselilo. Pusika.

Image Hosted by ImageShack.us

novu vam ne budem čestitala. zakaj? pa ak ste čitali post mogli ste skužiti sve, ali baš sve.
pozdrav


Post je objavljen 30.12.2006. u 20:55 sati.