Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Damn girl =))))

Evo, upravo se vratila iz kina..
Tihana i ja..
"Praznik"
-uobičajena romantična komedija, meni se svidjela; Situacija no.1: ženska luda za frajerom koji ne zna šta hoće, već dulje vrijeme, na kraju se spetlja s drugim tipom, a ovaj izvisi =( Situacija no.2: druga ženska se spetlja s burazom prve ženske i odmah prvu večer završe u krevetu, ALI se zavole i tu je kao happy end.. sve to spletom čudnih okolnosti.. Glavno da smo se Tihana i ja valjale od smijeha na "ljubavnim sjedalima".. bilo bi sve ok da smo se mi smijale na scene na koje se cijela dvorana smijala.. a neee.. mi smo se baš tijekom onih tužnih, jelti, sjetile smijat.. =))))

Večer prije..
pa sjetila se ja nakon valjda godinu dana da bi mogla otić u kino.. i dogovorila se.. i moje kokoši naravno kasnile jer su si morale peglat kosu! (!!!)
u kinu gužva..
Ne bi išli, ne biiii =)
i tako završile/i na Tkalči u umirale/i od smijeha..
Malo prije ponoći se Lepi sjetio da bi mogli tada u kino.. dobro da smo ga svi doživljavali ;-))
i otišli smo.. =DD
I završili gledajući popis filmova budući da blagajne rade do 23h (!!!) i da su "kasni" filmovi samo petkom i subotom (piše malim sitnim slovima sa strane!)

-najbolji trenuci se dogode spontano-

..lijepa tri-četiri sata provedena čavrljajući, tko vara -tko ne =)) tko je razmažen -tko nije (tko je jedinac -tko nije=))) tko je imao psa -a čija je kujica preživjela čak sat i pol... =( =/ =)))

DAMN GIRL!!!!
=)))))))))))))))))))))))
(...to be continued=)

nego...
Nova..
zašto bi ja kao svaki normalan čovjek znala tri dana unaprijed gdje idem.. Zašto??
Zašto ne bi jednostavno u 2 min. odlučile da idemo kod Tihane u stan, ja i ona solo, u društvu nekoliko boca ...sokova, naravno =) (da ne bi opet bilo da sam pijana -NISAM-BILA-PIJANA!! Pripita tu i tamo, ali otkad sam kročila nogom u Kušlanovu nisam se napila.. i ne namjeravam ;-)
Uglavnom.. to je odluka.. nas dvije u stanu na Borongaju =)))

Ponekad treba čitati između redaka.. da, istina.. ;-)

Spava mi se..
kiss

Post je objavljen 30.12.2006. u 00:48 sati.