Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelino

Marketing

ZadNji blOg iKada u 2006.

Evo petak je i sporo je na poslu nevjerovatno pa da vas updateam.
Da, dosli su mi starci i super im je. pravi su turisti iako su vec bili tu po 3-4 puta svaki. Prekljucer su isli u Getty muzej vidjet Goghove Irise i navecer smo svi zajedno isli u novo otvoreni Griffith Observatory kojega su renovirali 5 godina i u koji su ulozili 95 miliuna $.
Jucer su bili u Universal Studios i nisu se bas nesto odusevili. Do sada smo bili u Santa Barbari (sa kojom su odusevljeni), a danas idemo za Vegas. Stari je bio ispred Chinese theatra jedno 5 puta i mislim da mu jos nije dosta :). Isto tako vozili su se busem do Santa Monice i Venica pa su imali prilike druziti se i stopiti sa lokalcima (citaj meksikancima i armencima) pa su imali zanimljivih utisaka bang
Oko Bozica strasno su se bacili u shopping i dobro iskoristili Xmas rasprodaje. Zanimljivo je da kada su zadnji puta bili kod mene za moj graduation 2004. umrli su Ray Charles i Reagan, a ovaj puta umrli su James Brown i Ford!!! Slucajnost ili...?
Gibam s posla za sat vremena i navecer smo u Sin City-u. Vani je 21 C !!!!
Mami mi je prvog rodendan pa jos s posla idem ravno da joj kupim jednu stvarcicu koju je promatrala, ali joj je bila pre skupa.
Provedite se dobro i recite mi kako je bilo za Novu. Zadnje dvije Nove, vjerovali ili ne, sam proveo u Osijeku sa dragim mi drustvom, a prije 3 sam bio u Vegasu, dakle vegas, osijek, osijek, vegas...hoce li se nastaviti ciklus? Cujemo se sljedece godine. Popite jednu i u moje ime.
Sretno...Love All. Mr. B party

Post je objavljen 29.12.2006. u 22:11 sati.