Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kajla

Marketing

U to vrijeme vješanja...

aphiajde kajlaši tko zna...
Leti Leti Leti??? - PTICA!!!! - bravo Pero
a jel znate vi naaaaprimjer
Vozi Vozi Vozi!!! - AUTO!!! - bravo Dinko
aaa sad ovo...
Vjesi Vjesi Vjesi??? - SADDAM HUSSEIN - bravo sanela sjedi, ewo 2...

eto, čovjek sad sjeti u toplom iraku, sude mu njegovi... e koji peh.. negdjeprije im je šefovao, ubijao ih a sad mu sude... heh.. i da mu samo sude, nego će ga i objesit.
KAJLA SUDNICA osudila je sad dam a sad nedam husseina na smrt vješanjem.. Sutkinja Sanela donijela je odluku i pet minuta i sama će izršiti kaznu jer mora do Tomislave i Helene na kavu i čačkat po blogu njihovom rozom. Ono plan je da ga smaknu tj da mu izmaknu stolicu.

Image Hosted by ImageShack.us

SMRT VJEŠANJEM - jedan od najboljih načina za smaknuće. Zašto pitate se.
Tko je smislio vješanje mora da se bojao onoga koga je htio objesit pa je smilio taj originalan način. Žrtva se prvo popne na stolicu tako da ju svi okolo vide a ako ima strah od visina odmah joj pozlije pa ju to može ubiti. Onda se žrtvi oko vrata stavi omča napravljena od najčvršće špage koja isprepletena od strane bab Janje jednostavno ne može ni da pokuša pući a kamoli da pukne. E sad to je 50% posla kad je žrtvi omča oko vrata. Onaj tko je to smislio i dalje je super smislio jer sad kad gurne stolicu žrtvino tijelo pada (strah od padanja) i žrtva lomi vrat pod silinom svoga tijela jer omča steže vrat, a ako to nebi uspjelo onda ona i dalje steže vrat i pri tome guši žrtvu a AKO I TO NEBI USPJELO e onda je tu caka što žrtva vjesi i noge joj nisu do poda pa ne može pobijeći ,a vi cijenjeni egzekutori kad se odmorite popijete pivo dva možete pokušati ponovo. Super je to kada tijelo ostane vjesiti možete ga udarati kao boxačku vreću, nabijat loptom, pustit krokodila na njeg il šta ja znam već ali sam siguran da je vješanje SIGURNA SMRT.

Image Hosted by ImageShack.us

Et dragi nam Sadam, poznati negativac iz mnogih filmova ode na vješanje. Ne vješanje veša nego vješanje sadama. Kažu da će ga objesit u roku od 30 dana a to je uskoro..Otvoren je natječaj tko će ga objesit, pijte Coca-Colu jer se nagradno mjesto egzekutora nalazi na poklopcu zatvarača..
"I TI MOŽEŠ OBJESIT SADDAMA"

by wedranowski

Post je objavljen 29.12.2006. u 20:20 sati.