Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krznaextra

Marketing

Jednostavno bez naslova

Nek se zna da je ovaj post posebno namijenjen mojoj prijateljici Martini koja me non-stop nagovara da napišem novi post, pa Martina čitaj sada!!
Dakle, prekjučer sam bila u zg-u i užasno sam se razočarala kada sam shvatila da nisam mogla ući niti u jedne traperice koje sam našla i još uz to nisam mogla nigdje naći mobitel koji mi se sviđa! Pa fakat sam pehist!!!!headbang
Bila sam malo i na Božićnom turniru u školi i srela puno rulje. Bilo je tak fora, svi su dobro raspoloženi i samo si čestitaju, so sweet!!!! Jučer sam išla po ocijene, mislim nije da se hvalim, ali prošla sam sa 5.....smijeh
Inače, Novu Godinu ću slaviti u domu u Šiljakovini sa frendovima iz osnovne i baš se veselim tome!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!smijeh Svima vama želim da se dobro zabavite ma gdje god bili i u novoj godini vam želim mnogo uspjeha, pregršt sretnih trenutaka i mnogo ljubavi!!!!!!!!
Ovim putem bi htjela pozdraviti jednog jako dragog i dobrog dečka koji se zove Filip i kojeg nisam vidjela već pune 2 godine i koji mi jako fali............... Drugi put kad ćeš ić na moj blog ostavi mi komentar, jasno??!!!
Eto, to bi bilo sve, ljudi, uživajte mi i čujemo se iduće godine!!!!!!!!!!!!
BY ......................mahwavewinksmijeh


Post je objavljen 29.12.2006. u 20:47 sati.