Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/foreverbeyonce

Marketing

Nominacije


R&B superzvijezda Beyonce Knowles je nominirana za dva Zlatna Globusa:Za najbolju glumicu u mjuziklu ili komediji i za najbolju originalnu pjesmu Listen.
Dreamgirls je također nominiran za Zlatni Globus kao najbolji film.

"Biti dio Dreamgirls,i raditi sa sjajnim redateljem kao što je Bill Condon za mene je bila životna prilika,koja mi je omogućila da sazrijem kao glumica." - izjavila je Beyonce o svojim nominacijama.
"Biti nominirana u dvije kategorije od strane Hollywood Foreign Press Association je čast koju s radošću prihvaćam.Tako sam sretna što je odano priznanje filmu kao cjelini.Bila sam oduševljena što sam mogla raditi sa osvajačem Oscara,Jamiem Foxxom,i sretna sam što mogu podijeliti ove nominacije sa također nominiranim suradnicima Jennifer Hudson i Eddiem Murphyem."

Vijesti o Beyonceinim nominacijama za dva Zlatna Globusa dolaze tjedan dana nakon njezinih 5 nominacija za Grammye,za najbolju žensku R&B vokalnu izvedbu (Ring The Alarm),najbolju R&B pjesmu (Deja Vu featuring Jay-Z),najbolji suvremeni R&B album (B'Day),najbolju rap suradnju (Deja Vu),i najbolji remix (Deja Vu - Freemasons Club Mix - No Rap).

Beyonceine nominacije za 2 Zlatna Globusa i 5 Grammya zaokružuju veliku godinu za pop ikonu.Beyoncein drugi solo album,B'Day,je ušao ravno na 1. mjesto Billboard 200 ljestvice,sa više od 541,000 prodanih primjeraka u prvom tjednu,što je najviše prodanih primjeraka u prvom tjednu od strane bilo koje ženske solo umjetnice u 2006. godini.
(Prvi Beyoncein solo album Dangerously In Love je također debitirao na 1. mjestu,sa 316,846 prodanih primjeraka u prvom tjednu.)

Beyonce na premijeri Dreamgirls,11. prosinca 2006. u Wilshire Teathre,Beverly Hills,California.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 29.12.2006. u 20:00 sati.