Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/foreverbeyonce

Marketing

Novosti

Zamalo nije dobila ulogu...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Beyonce zamalo nije dobila ulogu u Dreamgirls jer joj je glas predobar.Pjevačica,koja glumi soul divu Deenu Jones,je skoro propustila svoju priliku jer je njezin glas mnogo moćniji od glasa lika kojeg glumi."Moji uobičajeni stil nastupa - energija,plesanje i glas - je potpuna suprotnost Deeni.Nisu znali hoću li ja moći igrati tu ulogu.Vokalno,morala sam se potpuno suzdržavati,morala sam šaptati stvari." - izjavila je Beyonce za Vanity Fair.
Beyonce je inzistirala na tome da si sama napravi frizuru i da se sama našminka za audiciju,da osigura da izgleda točno onako kako je željela za tu ulogu,ali ipak kaže da je u tim trenucima bila živčanija no ikad.
"Bila sam prestravljena,što je ispalo sjajno jer mi je trebalo biti 16 godina i to mi je trebao biti prvi nastup u talent showu,tako da je to pomoglo."

Kliknite ovdje da pogledate 13 isječaka iz Dreamgirls!

Beyonce se bori očuvati privatnost

Beyonce odbija podijeliti svoj privatni život sa javnosti,jer se boji da će je neugodna sjećanja iz djetinjstva ponovno poniziti.Pjevačica očajnički pokušava zadržati svoj život za sebe otkad je pronašla slavu sa Destiny's Child. "Odlučila sam,kada sam bila zaista mlada,da neću govoriti o svom privatnom životu,mislim da je Star Search (američki talent show) tome pridonio." - izjavila je. "Rekla sam svima da ću biti tamo i izgubile smo.Bila je to najneugodnija stvar u mom životu.Dakle,otada nikome u školi nisam govorila da imam diskografski ugovor.Jednostavno najednom više ne bih bila u školi,već na njihovoj televiziji.I znam da su govorili:'O moj Bože,ona je sjedila iza mene na algebri.' "- Beyonce je dodala.

Depresija

2000 godine,odmah nakon što su Destiny's Child imale hit album,The Writings On The Wall,i osvojile svoj prvi Grammy,Beyonce Knowles je bila u depresiji.Izjavila je za magazin Parade da je to bilo u vrijeme kada su LeToya Luckett i LaTavia Robertson tužile njezinog oca zbog pogrešnog menadžmenta.Beyonce kaže da nije jela i da se zaključavala u sobu i plakala,te taj dio svog života naziva "onaj usamljeni period".Kaže da se pitala tko je i tko su joj pravi prijatelji.Izjavila je da je tada sa njezinom privatnošću bilo gotovo,te da prije toga mediji nisu obraćali pozornost na njezin privatan život,ali se nakon toga osjećala "napadnuto".Povrh svega što se dešavalo,još je i prekinula sa dečkom sa kojim je bila od svoje trinaeste godine.
Za magazin Parade je izjavila da je pustiti ga bilo ekstremno teško.
"Sada kada sam bila slavna,bojala sam se da nikada neću pronaći nekoga tko će me voljeti zbog mene same".
Beyonce kaže da joj je mama na kraju rekla:"Zašto misliš da te ljudi neće voljeti?Ne znaš li kako si pametna,slatka i prekrasna?"Nakon toga je shvatila da ima samo dvije mogućnosti:Odustati ili krenuti dalje.Kliknite ovdje da bi pogledali video.


Beyonce ipak ima 25 godina

Glasine da je Beyonce starija nego što zapravo jest su zaustavljene,nakon što je TMZ.com dobio potvrdu da su dokumenti koji su trebali dokazati da Beyonce ima 32,a ne 25 godina,lažni.MediaTakeOut.com je tvrdio da ima dokumente iz Texas Departemnt Of Health koji dokazuju da je Beyonce rođena 9.rujna 1974.što bi značilo da ima 7 godina više nego što priznaje.Škola koju je pohađala u Houstonu je potvrdila da je otišla 2000 godine.Ako su prvobitne glasine istinite,to bi značilo da je Beyonce pohađala školu do dvadeset i treće godine.Teoretski moguće,ali ipak malo vjerojatno...Iz MediaTakeOuta tvrde da su vjerovali da je njihova priča potpuno istinita.
U Texasu je potvrđeno da "dokazi" koje je objavio Mediatakeout nisu niti službeni podaci o rođenju,niti im je mogla biti potvrđena izvornost.
Beyoncein glasnogovornik je izjavio da "nema pojma" otkud su te glasine proizašle.Dakle,Beyonce je ipak talentirana mlada dama.

Post je objavljen 29.12.2006. u 19:51 sati.