Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/karlo90

Marketing

System of a down

NOVI ALBUM SYSTEM OF A DOWN U STUDENOM - Dvije verzije "Hypnotize"

U trgovine 21. studenog stiže album 'Hypnotize' System Of A Down, drugi dio dvostrukog albuma čija je prva polovica 'Mezmerize' u trgovinama od proljeća. Album izlazi u dvije verzije.
CD verzija sadrži 12 pjesama, omot koji je radio otac gitariste Darona Malakiana, te poseban omot kojim se može spojiti 'Mezmerize' i 'Hypnotize' u jedno. Druga verzija je DualDisc koja će među ostalim sadržavati i ekskluzivne snimke iza scene sa snimanja oba albuma.

Prvi spot s ovog albuma je za naslovnu pjesmu, a režirao ga je bas gitarist banda Shavo Odadjian. Za Billboard.com je izjavio:
“Iskreno, nisam htio raditi ovaj spot jer sam imao samo tjedan i pol odmora između dvije turneje, ali nakon što sam vidio što su drugi redatelji predlagali, imao sam dobru ideju koju sam prenio bendu i svi su se složili da upravo ja napravim taj spot.“

Poznat kao konceptualan i vrlo kreativan redatelj Odadjian je privukao pažnju tvrtke Miramax Films koja mu je ponudila da režira svoj prvi dugometražni film.

System Of A Down su trenutno na turneji s Mars Volta na kojoj izvode po 29 pjesama - 110 minuta programa, a iduće godine kreću na svjetsku turneju.

Popis pjesama s albuma 'Hypnotize':

"Attack"
"Dreaming"
"Kill Rock 'n' Roll"
"Hypnotize"
"Stealing Society"
"Tentative"
"U-Fig"
"Holy Mountains"
"Vicinity of Obscenity"
"She's Like Heroin"
"Lonely Day"
"Soldier Side"

Zapravo album Hypnotize bio je u trgavinama 21. studenog 2005.



Post je objavljen 29.12.2006. u 19:00 sati.