Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trigona

Marketing

Stiže još jedna Nova godina... Ali s kojom svrhom?

Prvi bonton sam pročitala još sa 4 godine (da! već onda sam čitala i mala i velika i štampana i pisana slova i bajke o prinčevima na konjevima svim prijateljicama u ulici), pa znam da nije u redu otići bez pozdrava, a i sad je vrijeme razbacivanja dobrim željama, pa...

Uvijek i prvo svima želim zdravlje, a potom duševni mir. Ako ste u miru sa svojom dušom znači ili da ste na dobrim sedativima ili da imate sve što vam za mir treba. E, pa ja vam ne želim sedative (to bi meni dobro došlo), već sve ono što će vas učiniti sretnima. Dakle, duševni mir podrazumijeva sve ostalo. I htjela bih vam svima Ng bez računa, ali time debelo zalazim u apstrakciju.

Svrha Nove godine je da vas baci u depresiju nakon što rezimirate prošlu. Ili da donesete hrpu novogodišnjih odluka koje su vjerojatno prepiska prošlogodišnjeg popisa. A može i biti (ova se meni sviđa) sasvim dobar razlog za raspojasati se na jednu noć. Ne mora svaki dan biti Majmunovo.

Ima jedna pametna o Ng. Neću prevoditi jer smislenije zvuči na engleskom. I uvijek je lakše kopipejstati.
New Year's eve is like every other night; there is no pause in the march of the universe, no breathless moment of silence among created things that the passage of another twelve months may be noted; and yet no man has quite the same thoughts this evening that come with the coming of darkness on other nights. ~ Hamilton Wright Mabie (tko je taj, ne znam i ne zanima me)

Ostanite mi dobro. Ja odoh na ćevape. Ne vraćam se prije nego svi raskažu svoje fotke, svi prepričaju gdje su bili i koliko su pili i bla bla...





Post je objavljen 29.12.2006. u 14:30 sati.