Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/niclas

Marketing

KoRn:Snimljen Unplugged,ali odlazi bubnjar?

Image Hosted by ImageShack.us


ako je već objavljeno, Korn su ovih dana u New Yorku snimili svoj prvi akustični album, "MTV Unplugged" (izlazi 20.2.). Iako ih nitko, kao začetnike jednog cijelog agresivnog stila, nije mogao zamisliti u ovakvom okruženju, prve reakcije na akustični set su odlične.

"Blind" je odrađen u jednom latino/flamenco stilu, "Twisted Transistor" kao jazz komad, bila je tu i klaviristička verzija "Creep" od Radioheada, a između pjesama su Munky i Fieldy zabavljali publiku isječcima iz "Master Of Puppets" od Metallice, "No More Tears" od Ozzyja, pa čak i pozadinsku glazbu iz "Super Mario Bros".

Na pozornici im se pridružila i Amy Lee iz Evanescence na pjesmi "Freak On The Leash", te članovi The Curea za kombinaciju "Make Me Bad" i The Cureove "In Between Days".

Jonathanu, Munkyju i Fieldyju su pomagali na gitari Rob Patterson, back vokal Kalen Chase, klavijaturist Zac Baird i perkusionist Michael Jochum, maskirani u stilu covera za "See You On The Other Side". Ipak, nešto je falilo.

Na cijelom snimanju nije bilo bubnjara - David Silveria. Fieldy je rekao kako je bolestan, a bendov publicist kaže da David privremeno napušta bend i citira ga da jednostavno treba pauzu od svega.

Navikli na mnoge peripetiju u svijetu rock bendova, pretpostavljamo da će biti još puno vijesti i tračeva o pravim razlozima i pravom smislu ove 'pauze'.

Post je objavljen 29.12.2006. u 12:00 sati.