Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/domoljubni

Marketing

Cisco umrežavanje






Glavni proizvodi:

Cisco 827 ADSL Router | Cisco Catalyst 3524-PWR XL | Cisco 1700 Modular Access Router | Cisco Catalyst 2900 Series LRE XL Switch

Field Office - Koristeći opcionalni ADSL WIC, Cisco 1700 serija usmjerivača omogućuje sigurnu vezu do glavnog ureda, što djelatnicima koji rade od kuće donosi pristup do istih intranet resursa tvrtke (vijesti, molbe za osiguranja i HR ili online izviješće o učinjenim troškovima) kao i djelatnicima koji fizički rade u uredu. Opcionalni VPN modul za Cisco 1700 seriju ima hardverski temeljenu enkripciju na T1/E1 brzinama, što osigurava maksimalnu iskorištenost usmjerivača. Ako se pristup na Internet ostvaruje preko ADSL veze, tvrtka može troškove pristupa Internetu održati niskima, bez kompromisa na strani funkcionalnosti. Cisco 1700 usmjerivači omogućuju QoS, jaku zaštitu i udaljeno upravljanje, što omogućuje korištenje ADSL-a kao poslovne tehnologije.

Djelatnici koji rade od kuće - Djelatnici koji rade iz komfora vlastitog doma se često ubrajaju među najvrednije ljudske resurse tvrtke. Međutim, važno je otkloniti osjećaj udaljenosti ili odvojenosti od djelatnika koji fizički rade u tvrtkinim uredima. Jedan od načina na koje djelatnike možete informirati je da ih spojite na tvrtkine resurse (vijesti, HR i osiguranja, online izviješća o učinjenim troškovima). U ovom primjeru djelatnik radi od kuće i koristi Cisco 827 ADSL usmjerivač koji ga preko Interneta spaja na glavni tvrtkin ured. Pritom su veza do ureda i zaštita podataka ostvareni preko VPN mreže.

Koristeći virtualni LAN, menadžeri mreža mogu implementirati veću razinu zaštite podataka i poboljšati performanse LAN mreže. Catalyst 2900 XL i 3500 XL se brinu da podatkovni paketi budu proslijeđeni samo stanicama unutar određenog VLANA-a, čime se stvaraju odvojene collision domene između grupa portova na mreži i umanjuje se nepotrebni mrežni promet.

Post je objavljen 29.12.2006. u 11:35 sati.