Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ikmar

Marketing

LJUBOMORA CAMERON DIAZ



Vijesti koje su vruće. Sigurno ste znali, da su i žene međusobno ljubomorne. Evo tako jedna prića govori kako je Cameron Diaz užasno ljubomorna na Pamelu Anderson. Uzrok? Pa njene umjetne grudi !! njeni implantanti.


Inaće osobno mislim, da je zgodno kad se cure svađaju ili su pak ljubomorane, pogotovo kad je rijeć o umjetnim stvarima, koje se mogu " doraditi " za nekoliko novca. NO, ipak kad pogledamo tu istu situaciju, kaj nije Cameron Diaz mogla izabrati neku drugu curu, neku koja možda ima prirodne velike grudi.


Kaj je tu toliko interesantno, kad pogledamo Pamelu Anderson, koja je potpuno izglancana,istrošena, navlačena po svim mogućim časopisima i da ne nabrojavam više.
Iz neznam kakvog razloga, kad je Pamela Anderson čula, da je svijet saznao za njene pivske avanture i porno slike, ipak je sve to djelovalo na nju.Počelo joj se sve lagano rušiti. No, došlo je i vrijeme, kad se ipak oporavila i došla k sebi. I nakon afera i tresavica s Kid Rockom, danas je opet u starim vodama, bez alkohola (navodno).


Sve ostalo možete sami prosuditi po slikama, čak i kada je išla od veterinara po gradskim cestama i to bosa. Znači, da je polako došla u svoje vode života.


Post je objavljen 28.12.2006. u 19:19 sati.