Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/izolacija

Marketing

Tri Osobe koje su obilježile 2006. godinu u svijetu zabave

U ovom sam postu odlučio istaknuti sve ono po čemu ćemo pamtiti 2006. godinu. Naravno, ovo je samo mali dio onoga što se dogodilo, tek par osoba koje će nam ( po mom mišljenju) ostati u pamćenju, kao najzabavnije osobe iz 2006!!! Evo krenimo redom:

1. mjesto je osvojila Severina i njena štikla
Iako se mnogo govorilo da će Severina svojom štiklom pokoriti Europu,nazalost to se nije dogodilo.... Morala se zadovoljiti tek osvojenim 13. mjestom... No ova je pjesma proglašena na mnogim hrvatskim radiopostajama pjesmom godine, pa ked već nije pokorila Europu, uspijela je pokoriti Hrvatsku!!







2. mjesto pripada Tanji Jovanović ,stanarki Big Brother kuće.
Ona će nam ostati u pamćenju kao osoba prepuna bisera ( nije znala što je JMBG, PDV i sl.). No, isto tako, pobrala je mnoge simpatije van kuce, pa se šuška da će se proglasiti titulom za ličnost godine. Isto tako govori se da je njezin ples na šanku BB- kuće, ušao u antologiju Hrvatske plesne umjetnosti po svojem spontanom završetku.... Istina ili ne??? Pogledajte pa presudite

Tanjin ples





3. mjestu zauzeo je Borat, sa svojim istoimenim kontroveznim filmom.
Kriticari su ovaj film opisali ovako:Najsramortniji, najnekorektniji, najgluplji i najbeskrupulozniji film godine, koji tjera na smijeh do suza... Ovo vam je živa istina!!! Film je legendaran!!!! Evo vam uvod filma, a kada dođe u videoteke, trkom po Film....Jer ko ga nije gledo, magarac je bio!!!!!!




Post je objavljen 28.12.2006. u 17:49 sati.