Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srecica

Marketing

Božić je prosao, Nova nam dolazi

Znam da malo kasnim, ali jednostavno nisam mogla doci k sebi, a ni vama ovih dana..

Želim Vam svima sretan Božić sa zakašnjenjem..nadam se da ste se lijepo zabavili, da ste bili s ljudima koji su vam dragi, da ste oprostili ako je nekome trebalo oprostiti..da ste bili veseli, nakon Bozica i debeli wink ma da Vam je bilo lijepo..

Ja sam definitvno bila s dragim ljudima..no, veceru je skoro pokvarila osoba koja definitvno nije vrijedna spomena..pojavila se ni od kuda i svima pokvarila vecer svojim djetinjastim i kranje glupim ponasanjem..rijec je o novoj curi moga bivseg decka s kojim sam ostala u stvarno odlicnim odnosima..i nijednom nakon prekida nisam pomislila da bi on i ja mogli biti opet par..jer jednostavno kao par ne funkcioniramo..

Ali ona to ne shvaca i u meni vidi opasnost..a ne shvaca da sam joj ja najmanja opasnost..neka se malo osvrne oko sebe, mozda i progleda..ne volim takve cure..no, ipak, nije mi uspjela pokvariti dolazak Bozica..doma sam dosla oko 6h..ali je zato baka kao kauboj vec oko 10 uletila u stan i probudila sve oko sebe..

Luda sam bila..kada sam se probudila docekalo me hrpu sms-ova, cestitki..sjetili su se ljudi koje nisam vidjela, a ni cula vec mjesecima..

Navecer sam zavrsila na Magazinu..u vip dijelu..okruzena nogometasima Dinama..totalna suprotnost sponzorusama koje su mi stajale iza ledja..shvatila sam da su to normalni decki..i da novine puno i previse toga napuhnu..

Doma sam opet dosla rano ujutro..tako da sve u svemu, jos uvijek dolazim k sebi..a ne ide mi bas..

Danas idem kod zubara i to je ono cega se uzasavam..nicega se ne bojim osim zubara i pauka..uzas..psihicki se pripremam vec 2 dana..i ne znam kak cu to prezivjeti..jednostavno se svaki put ukipim..ne volim ih i tocka..

A sutra put putujem..daleko od svih i jedva cekam..i zato Vam svima unaprijed zelim sretnu Novu godinu..sretniju od prethodne..da nesretni postanu sretni..da tuzni nabace osmijeh..da se svi oni solisti zaljube..ma zelim Vam sve sto si i sami zelite..

Puse svima..

P.S. Ne mogu ostavljati komentare..tako da se svima ovim pute, jos jednom ispricavam

Post je objavljen 28.12.2006. u 11:16 sati.