Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dijamantnidvorac

Marketing

Nada

Prije dosta mjeseci objavio sam ovu priču:

Postoji priča o čovjeku koji je tisuću puta udario ogromnu stijenu velikim čekićem i ona se nije slomila niti nakon tog tisućitog udarca. Htio je odustati. Ali tko zna zašto, odlučio je udariti još samo jednom, posljednji put prije nego pođe kući. Udario je snažno i stijena se razbila u tisuće sitnih komadića.Što mislite, da li se ona slomila zbog tog jednog, posljednjeg udarca ili zbog onih tisuću prije njega?


Pročitao sam o zgodama mladih Amerikanaca u potrazi za ljubavi. Jedan je izgubio svaku nadu, odustao i otišao u Irak. Drugi je pokušao s jednom curom, trudio se kako je najbolje znao, ali je dobio tako groznu njenu reakciju, da je izgubio nadu, da će imati curu i više se ne trudi ni oko jedne.

Image and video hosting by TinyPic

Treća je priča, na sreću puno vedrija. Jedan dečko ima 27 godina, nizak je i debeljucko, nikada nije imao curu, bio je očajan, usamljen i izgubljen na početku ove godine. Mjeseci su prolazili, bez promjena, dok nije čvrsto odlučio promijeniti situaciju. Sjetio se, da ima prijatelja, koji zna sa curama i cure ga vole, pa ga je zamolio za pomoć. Ovaj mu je vrlo rado izašao u susret. Prvi korak je bilo mršavljenje, izbacio je junk food i gazirana pića te postepeno mršavio. Kada je smršavio donekle, odvažio se na upoznavanje cura, a i dalje je vježbao, zdravo jeo i skidao kile. Frend mu je davao savjete, kako da pridje curi, koji da ima pristup, kako da dogovori spoj…Na prvom spoju je uglavnom bila šutnja i cura mu je rekla, da je više ne zove. Bilo mu je krivo, ali nije gubio nadu. Jedna od slijedećih cura, ga je ismijavala zbog njegove debljine i kako ona nikad ne bi bila s debelim dečkom. Ali ni to ga nije pokolebalo, mislio je samo na uspjeh. Frend mu je savjetovao, da nema smisla da bude zaljubljen u curu, koja nije zaljubljena u njega, da nije bitno da li on zadovoljava kriterije nego da li cure zadovoljavaju njegove kriterije… U tri mjeseca, izašao je s osam cura na spoj. Sedam puta bilo je bezuspješno, ali osmi put je uspio! Cura se zaljubila u njega i prohodali su !!! Bio je presretan što slatka mršava cura želi biti baš s njime, k tome ona misli da je on premršav (jer je u medjuvremenu smršavio).


Post je objavljen 28.12.2006. u 01:18 sati.