Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cristy

Marketing

I smijem se..

Evo, došao nam je kraj još jedne godine i pitam se, po čemu je ona za mene bila posebna? Mogu li reći HVALA? Mogu li zahvaliti na nečemu? Došla sam do zaključka da sam ja zapravo jedno jako sretno dijete. Na um mi je palo nekoliko stvari za koje mogu reći hvala:

HVALA za to kaj sam gimnazijalka.

HVALA kaj sam se počela družiti sa super novim društvom (pjevamo i sviramo zajedno) s kojim mi nije dosadno ni na trenutak, jer se uvijek tjera neka zezancija... (Ana, Antun, Suzana, Ana, Tihana, Mario, Tihomir, Marina: zakon ste!!)

HVALA za Bornu kojega sam upoznala ovo ljeto i čije je prijateljstvo u moj život uvelo dosta promjena.. Od nekih razmišljanja, pa do pogleda na svijet..

HVALA za glazbu koja me drži na životu u ''kritične dane'', dane kada nema nikoga da me zagrli.

HVALA na Neli bez koje moj život ne bi bio isti…

HVALA na Tei koja me uvijek razveseli, samom svojom pojavom…

HVALA na najboljem bratu na svijetu, koji mi je u zadnje vrijeme najbolji prijatelj i totalno je cool pričati s njim…

HVALA ljudima koji mi vjeruju…

Uf..čovječe.. Ovo je ko da sam osvojila Oscara, pa se sad zahvaljujem svima, bla, bla…

Sad polako pijuckam čaj (liječim grlo za sutrašnji koncert) i razmišljam o današnjem danu.. HAPPY BIRTHSDAY NELLA!! Bez obzira na to kaj bu bilo tko rekel, ja mislim da je poklon originalan i cakani… Nadam se da nebuš imala problema s mamom.. Ako izuzmemo par incidenata, dan je bil super…
Ako se više ne čujemo do Nove godine, želim vam svima da se odlično zabavite na dočeku, potrudite se da budete s onima koje volite i do kojih vam je stalo, nemojte ljutiti ljude oko sebe, nabacite smile on your face…
Love you all,
Kristina


Post je objavljen 28.12.2006. u 00:55 sati.