Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torcida3prezid

Marketing

....:::Darujmo torcidu:::...

Vrijeme je darivanja i svi ćemo ovih dana trošiti, kupovati i darivati bližnje pa je red da svi skupa darujemo i sami sebe. Torcidi trebaju bubnjevi! Idealno bi bilo da ih imamo barem 10 komada, a nemamo ni približno toliko. Stari su dotrajali, a i nema ih baš velik broj.

Otiđite u poštu ili banku, upalite Internet bankarstvo na svom računalu ili donesite novac osobno u klub navijača. Neka vam ne bude teško odreći se 50, 100, 200kn, ili više ako netko može. Svaki (baš svaki!) iznos je dobrodošao. U ovom topicu će se zbrajati trenutni iznos i uplate forumaša koje mogu ostati i anonimne prema želji. Molim vas da svi javite privatnom porukom o vašoj uplati na web@Torcida.org i napišete želite li da ostane anonimna.

Darujte bubnjeve Torcidi!

Sav novac će se trošiti samo i isključivo za bubnjeve i cijeli će proces biti zabilježen u ovom topicu, svi prihodi i rashodi!

Torcida Split
Zrinsko – Frankopanska 17, 21000 SPLIT – HRVATSKA
Žiroračun kluba navijača
2330003 – 1100130083
Na uplatnici napišite - "za bubnjeve!"

Hvala Vam!

Više informacija na torcida.org
Ajde ljudi za našeg hajduka dajte tko ima,nema veze koliko,važno je da se skupi!Neka svatko da koliko može!Evo i mi smo skupili u Prezidu.



Hej ljudovi!mahEvo mene nakon dugo vremena.Danas ću vam odgovorit na sve one brojne komentare,baš ste me iznenadili!Nisam imala pristup računalu jer sam preuređivala sobu i tak.Nadam se da se ne ljutite na mene....I kako provodite ove dane?Sigurnio uživate sada kad su praznici kao i ja.Baš je super!U petak,subotu,nedjelju i ponedjeljak sam bila u disku i uživala!Ovaj vikend isto.Kamo se ide za novu godinu?Ja još ne znam!Možda doma jer mi starci idu na more za novu pa,znate već kakva je to uživancija!Sve u svemu nadam se da će bit ok,ma gdje bila!Uh,skoro sam zaboravila najvažnije:Želim vam sve najbolje u novoj godini,puno,puno sreće,zdravlja,ljubavi,seksathumbup i svega što si sami poželite!Hajduku želim puno pobjeda!
Za kraj pozdravljam Maju,Kiku,Jasminu,Eliku,Bojanu,Nenada,Žarka,Irenu,Ivanu,Martinu,Ivu i sve ostale.Nemojte se ljutit ako nisam apisala vaše ime!Pozdravljam i sve koji me čitaju i komentiraju!Pusek



Post je objavljen 27.12.2006. u 20:46 sati.