Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/parabola

Marketing

PRAZNICI O,O,O PRAZNICI

Opce ne znam kaj da napisem,a ocu da napisem novi post.

Praznici su poceli, božić je prošao i nastava je prošla (to mi se čini logičnim ako su praznici počeli),nova godina dolazi (i biće LUUUUUUUUHUHUDO)..naravno ako se svi mi zajedno skupa samnom ne zagušimo u tom turčinskom podrumu...haha...smesno zvuci,meni barem,da.
jedva cekam!

Dobio od brata mog divnog paket od AXE i nutra je gel za tusiranje,dezić i jedna prezakon stvar. AXE Clicker,to je ono, bilo je na reklami kaj ben aflek to kilka dok ga neka cura pogleda, i onda ima sto i nest i sretne nekog tipa koji je nadezirani s AXE dezićom i on ima pun kurac vise klikova. Ou jea! I tak jucer ja u središću murskom idem u restoran/kafić jedan na 10min i hop,evo već 3-4 klika,haha...divno...to je to.

Idemo na novu godinu u Turčin, u podrum. Bude nam zabavno i ljepo i veselo i muzikalno.

Idemo danas nas dvoje na koncert Bambi Molestersa u čakovcu...Mala Scena CZK-a,jedva cekam.....v 9 pise da pocne i upad je 40kn,pa ako neko voli slusati to nek dođe. ljepo bude sigurno!

Kaj se tice skole,super je prosla. Prosjek bolji nego ikad! U glavnom,bitno je da je 4.
Maturalna radnja se pise iz sociologije, Flash Mob. Skupina ljudi se nenajavljeno nađe na nekom mjestu,napravi neku besmislenu radnji i onda se raziđe bez riječi za par minuta. Svi su sretni i uljepsan im je dan. To se inace odvija po cijelom svijetu,bilo je neko vrijeme i u zagrebu,al vise nema,na zalost. Meni je zakon ta "ludost" i o tome pisem,ou jea!

slikica....AXE Clicker..inace,ovaj je broj bezveze natipkani,kaj nebi bilo,nismo znali il tak nekaj..je.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Idem sad ja,bok.




Post je objavljen 27.12.2006. u 12:11 sati.