Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kimiko

Marketing

Ich spiele meine Gitarre, und ein Klang kommt, zwei Prasizen kros Korusu laufen

Image Hosted by ImageShack.usSretan Božić, Hanuka, solsticij, bla....Uglavnom htjedoh napisati nešto o koncertu u Papillonu, ali mislim da mi se više ne da nešto posebno spominjati taj koncert...
Dobili smo Lolli i ja banjo jer nam ga je Lollina mama kupila :). Da bi kaubojska slika bila potpuna, ja sam još dobio i pravu malu kaubojsku Gretsh Rancher Jr. akustičnu gitaru od Lolli. Sad imamo banjo i kaubojsku gitaru sa nacrtanom glavom od stoke na pickguardu. Ako se k tome pribroji da imamo i violinu iz Kauflanda može se reć da smo spremni za organizaciju line dance partija u najvećoj seoskoj štali. No bez šale, banjo je ludo zabavan instrument i lagan je, skoro da se svira sam.

Što se tiče onog našeg koncerta - dobri smo bili. Omanuli smo u stvari samo nešto sitno i ne baš primjetno. Imali smo i pristojan zvuk, koliko to već Papillon može pružiti. I bi nam dobro, i publici bi dobro. Prije nas su bili Nina, koju je gitarist iznevjerio na dan koncerta pa je morala nastupiti sama (i bilo je baš slatko, i lijepo pjeva, i neke zgodne pjesmice su se svirale, i još je k tome bio Nick Drake između nje i Marshmallowa). Onda je došao Marshmallow koji je za tu priliku okupio zgodan bendić i zvučali su baš divno iako je Matijin glas bio na rubu propasti jer je grlobolja prijetila da uništi koncert, no na kraju su sve odsvirali jako lijepo...
Na kraju smo i mi uspjeli odsvirati sve kak spada. Zaboravili smo doduše reći da prodajemo naše CDove pa ih nismo ni prodali.
Sviramo sutra u Purgeraju sa Headswitch, pa ćemo i tamo imat CDova, pitajte nas, ak ne kažemo da ih imamo, to ne znači da ih nemamo.
No, ništ više nemam za reć.

hou hou hou...

Post je objavljen 27.12.2006. u 11:26 sati.