Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pretty2

Marketing

Pozdrav!

Ljudi,Maja ovdje... Anđele nema sa mnom... Mislim,meni je malo dosadno pa sam odlučila napisati post jer smo i rekle da ćemo napisati post kad dobijemo 15 komentara... Zato hvala Lori i njezinoj prijateljici što si komentirale!!!kissNeznam zašto,ali danas sam jako dobre volje...Pa... Ja bih stavila jednu anketicu...









Ja ću sad za kraj malo pisati o voditeljici Big Brothera...Antoniji Blaće!
(sve što sam napisala sam skinula sa interneta i nisam ja sve to sastavila)

Antonija Blaće
Dvadesetpetogodišnja studentica grafičkog dizajna i portugalskog jezika, Antonija Blaće, voditeljica je druge sezone najpopularnijeg reality showa na svijetu – Big Brothera. Nakon boravka u Big Brother kući u ulozi kandidata, prošle je godine spremno preuzela ulogu Velike Sestre, voditeljice tjednog showa te jedine osobe iz vanjskog svijeta s kojom ukućani imaju kontakt. Njena izražena spontanost, elokventnost i ambicioznost su, između ostalog, aduti koji ovu mladu Šibenčanku svrstavaju među najveće domaće voditeljske nade.
Novim angažmanom u reality showu "Fear Factor" Antonije Blaće potvrda je sjajno odrađenih zadataka na debitantskom projektu te voditeljskog potencijala koji će zasigurno još dugo uveseljavati gledatelje RTL Televizije.


Eto,lijepo sročeno sve o njoj...A sada malo o Borisu Mirkoviću
(sve što sam napisala sam skinula sa interneta i nisam ja sve to sastavila)

Boris MirkovićSuvoditelj emisije uživo reality showa "Big Brother" Boris Mirković drži se mota "Živi i pusti druge da žive!", a sebe opisuje kao iskrenu, poštenu, predanu i šarmantnu osobu. Poznati je glumac (izbačeno) mnogima ostao u pamćenju po legendarnim "Smogovcima", a svoju je karijeru posljednjih 17 godina obilježio na kazališnoj sceni. Nema sumnje da se simpatični Boris, rođen 16. siječnja 1966., dokazao i kao vrlo uspješan televizijski voditelj.
Radeći u showu sa simpatičnim kandidatima, fenomenalnom ekipom i požrtvovanom publikom, pored dobre zabave, Borisu je "Big Brother" prvenstveno novi profesionalni izazov. Nakon snimanja, i u rijetkim trenucima odmora, najbolje se opušta uz omiljenu glazbu, a sunce, spavanje i jutarnju kavicu jednostavno obožava. Ne opterećuje se previše odijevanjem niti ludim modnim hitovima, a najvažnije mu je da odjeća bude udobna. Uspjeh dugogodišnjeg opstanka na javnoj sceni Boris pripisuje obitelji i prijateljima, koji su mu od samog početka bili najbolja podrška. Kaže da ga slava nije promijenila, niti vjeruje da će se to ikada dogoditi. Bio je i ostao skromna i jednostavna osoba koja drži do svoje riječi. Kada bi mogao, Boris bi se jedino riješio svoje najveće mane - eksplozivnosti.


I o Renati Sopek
(sve što sam napisala sam skinula sa interneta i nisam ja sve to sastavila)


Renata Sopek
Atraktivna prezenterica vremenske prognoze i voditeljica emisije "Zvijezde Ekstra", pravu je popularnost stekla proglašenjem najseksipilnije Hrvatice. Renata Sopek, rođena 6. svibnja 1979. u Zagrebu, osim angažmana na RTL-u, studentica je treće godine Pravnog fakulteta u Osijeku, te vrlo uspješan fotomodel.
Hrvatska javnost zapazila je Renatu još prije dvije godine kada je počela raditi kao hostesa na javnoj televiziji. Na radost muškog dijela publike, svoju savršenu figuru Renata i ne pokušava skrivati od televizijskih kamera. Pored toga što mami uzdahe, Renata je ambiciozna djevojka koja ima još puno planova u životu.
Za sebe kaže da su joj tvrdoglavost i iskrenost mane, a kod drugih ljudi najviše joj smetaju licemjerje, dvoličnost i labilan karakter. U slobodno vrijeme rado čita knjige i posjećuje teretanu, a godišnji odmor voli provoditi na mjestima gdje može pronaći mir i tišinu. Zato osim morskih plaža, Renata ljetne mjesece provodi i u slovenskim planinama, nedaleko od Kranjske gore. Obzirom da joj se dosad u životu ostvarilo sve što je poželjela, ne treba sumnjati kako ćemo u budućnosti Renatu gledati u nekim potpuno novim ulogama.


Ja neću više pričati evo slika od Shakire i Rihanne....


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us



Pozz, 30 komentara!!!!!!





Post je objavljen 26.12.2006. u 18:10 sati.