Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uzorangie

Marketing

Trostruki Božić Pittovih

Image Hosted by ImageShack.us

Shiloh Nouvel u naručju mame Angeline i Zahara u naručju tate Brada.
Ako u međuvremenu Angie i Jen nisu stvarno odbjegle na Tahiti, Brangelina će sa svoje troje djece ove godine čak tri puta proslaviti Božić. Po jedan katolički, budistički i etiopski.

Multikulturalna familija Jolie-Pittovih odlučila je poštujući tradiciju zemlje iz koje su potekli, slaviti praznike svake od svoje djece.

"Zaharin Božić pada na 8. siječnja, dok je za Maddoxa to festival voda u budizmu. Sve ćemo ih proslaviti.", najavili su ponosni roditelji.

Angelina Jolie već tradicionalno sa svojim prvousvojenim Maddoxom asketski slavi dolazak nove godine u travnju, za budističkog Songkran festivala. No odsad će dječaćić sa svojim novim sestrama, Zaharom i Shiloh slaviti dva nešto 'obilnija' praznika.

Vjerojatno najzanimljiviji praznik je onaj male Zahare koja će prema tradiciji Etiopske ortodoksne crkve slaviti Ledet – inačicu Božića koju obilježava mesna gozba od 6 do 9 ujutro uz tradicionalna pića.

Najmlađa pak članica obitelji, Shiloh Nouvel, iako premala za slavlja, pridružit će se svojim biološkim roditeljima u proslavi katoličkog Božića obilježenu američkim pretjerivanjem u jelu, pilu i darovima.


Post je objavljen 26.12.2006. u 18:15 sati.