Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uzorangie

Marketing

Angelina se ne udaje

Image Hosted by ImageShack.us

Brad Pitt neće staviti vjenčani prsten na ruku Angeline Jolie. Glumica je otvorila dušu Vougeu, ispričavši kako je počela veza s Bradom Pittom, je li mu htjela uništiti brak s Jennifer Aniston i kamo to sve skupa ide.

Dok su tijekom 2003. i 2004. snimali Gospodina i gospođu Smith Jolie i Pitt shvatili su da dijele duboku emotivnu vezu, iako je bilo jasno da je Jennifer Aniston Bradova najbolja prijateljica.

"Mislim da smo oboje bili zadnje osobe koje su tražile vezu. No, zbog snimanja filma završili smo radeći svakakve lude stvari. I onda se odjednom dogodilo ovo čudno prijateljstvo i partnerstvo", rekla je.

Nakon snimanja filma ostali su jako dobri prijatelji. Aniston i Pitt su prekinuli početkom 2005. godine. Jolie tvrdi da nikad nije htjela razvrgnuti tu vezu te da se neće udati za Brada, iako će par nastaviti podizati svoje troje djece.

"Oboje smo već bili u braku, pa znamo da to nije nužno kako bi ljudi ostali zajedno. Zakonski smo vezani za našu djecu, ne jedno za drugo. Mislim da je to najvažnije", rekla je Angelina.

steta no burninmad headbang mad

Post je objavljen 26.12.2006. u 17:50 sati.