Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uzorangie

Marketing

Mr&Mrs Pitt su obitelj godine

Image Hosted by ImageShack.us

Tajanstvena Angelina ovih se dana raspričala o vezi s Pittom. Premda neće biti svadbe, niti se planiraju skrasiti, People je najljepši par i njihovo troje djece proglasio obitelji godine.

Sasvim atipična holivudska obitelj koju čine Angelina Jolie, Brad Pitt i njihovi što usvojeni, što biološki klinci, dobila je priznanje, koje im - kažu - puno znači. Prema magazinu People, oni su familija za ugledat se. Obitelj 2006.

Premda u godini dana prijeđu gotovo sve kontinente, nemaju stalnu adresu i više vremena provode u sirotištima nego na setovima novih filmova, Jolie i Pitt sve uspijevaju. I tako planiraju još godinama.

"Netko nam je nedavno rekao da imamo sretne klince i razgovarali smo o tome kako nam to puno znači. Oni jesu dobra djeca. Samo Bog zna kako smo to uspjeli, ali oni su dobra djeca", rekla je razdragana Angie za People.

U pogledu odgoja, palicu preuzima ona, jer je Pitt popustljiviji. Ipak, on je za nju savršen otac i muškarac, jer često ustaje rano ujutro kako bi se pobrinuo za djecu i omogućio joj još nekoliko sati sna.

Image Hosted by ImageShack.us

"Ja sam zadužena za disciplinu. Brad to isto može, ali ako Zahara ne dobije bočicu od mene, odmah trči tatici."

Na pitanje koje dijete predvodi šaroliku trojku, Angelina spremno odgovara: "I da pitate Brada, rekao bi - Zahara. Mad je jako pametan, ali smireniji. Zahara je vjerojatno najsmješnija osoba koju sam ikad vidjela. Tako je dramatična i kreativna, glasna i šarmantna. Ona definitivno ima najjaču osobnost u našoj kući."

Image Hosted by ImageShack.us

Premda se familija, otkad je Angelina rodila njihovo prvo dijete, Shiloh Nouvel, čini potpuna, zvjezdani par planira još djece, ali ne i biološke. Glumica je otkrila kako uzima kontracepcijske pilule jer smatra da trebaju izbalansirati rasnu pripadnost.

"Uvijek smo otvoreni za mogućnost usvajanja. Moja jedina želja je da svi budu zdravi te da provedemo što više vremena zajedno.", rekla je Jolie, koja je ovih dana otkrila da joj se majka još uvijek bori s rakom, dok s ocem, glumcem Jonom Voightom godinama ne razgovara.

Post je objavljen 26.12.2006. u 17:47 sati.