Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/josipy3

Marketing

opet ja..

ljudi, evoo, mene opet, kiss, love you..
evo ovako.. danas sam malo gledala blogove, pa mi se nije dalo pisati komentare, jer sam stvarno, bila u žurbi.. evo sada, pošto mi je jedna prijateljica, , rekla, da stvarno chat na blogu nije fora.. a i nije. molila bi vas da mi ostavite msn - adresu, tako da se dopisujemo na njoj.. ja se najviše moram zahvaliti INESILORY koje mi daju potporu od samog početka pisanja bloga,hvala i svima vama drugima.. meni nije stalo, da imam puno. komentara: wevo statistike:

Ukupno komentara ostavljenih na vašem blogu: 480

Prosjek komentara po postu: 18.5

Najviše komentara po postu: 123

ne treba više, naravno da treba, ali ne tako što je jedno slovo ili riječ : 1 komentar, OVO NE ZNAČI DA AKO VI VOLITE PUNO KOMENTARA, DA VAM IH JA NEĆU OSTAVLJATI, NARAVNO DA NE! ali bi vas samo zamolila da i dalje posjećujete blog, ja neželim da sada ovaj tjedan statistika ostane ista, kao i sada, ili da se ona povećaje ružnim komentarima, ne, samo želim da ....... neznam ni ja!!!

danas mi je baš lijepo, uživa la sam, hehe.. dopisivala sam se sa prijateljicom, koja također ima super blog, marijeta - kiss.. a sada vam više ništa nemam reći osim uživajte!!!!!!!!!!!!!











ovo je samo - zbog pjesme!!







Post je objavljen 26.12.2006. u 14:39 sati.