Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing


.
Napokon ono što ste čekali - incest i statistika :D
.

Najdraži moji, gledao sam prije neku večer na Discovery Channelu odličan dokumentarac o GSA (Genetic Sexual Atraction), iliti po naški GSP - Genetska Seksualna Privlačnost.
Radilo se o tome da, kad se brat i sestra razdvoje kao mali i pošalju u različite domove ili u udomiteljske obitelji, i ako se slučajno sretnu kad su već odrasli, tada jedno u drugome prepoznaju puno toga zajedničkog, kao da su ogledalo koje suprotstaviš drugom ogledalu i u tim ogledalim slika uzajamno ponire sve dublje i dublje. Među njima se razbukta privlačnost i strast, a kad nakon svega toga nekako saznaju da su brat i sestra - tada nastaju gadni problemi!

Opisani su tu razni problemi - tako je jedan policajac bio optužen za incest, sudilo mu se ali je oslobođen. Zbog sesre je ostavio ženu i dijete, nakon suđenja se čak i vratio njima, ali GSA sindrom mu neće nikad više dati mira - kod njega je u temeljnoj svijesti sad usađena misao da negdje postoji jedna osoba koja je posve stvorena za njega!

Kod drugo dvoje sestra je odrasla u samostanu i njoj je to sve bilo 'tu mač' i bez incesta pa je ona zbrisala glavom bez obzira, ali je braco bio uporan i nakon što ga ona devet mjeseci nije željela vidjeti oni su se opet spanđali!

Nakopn par godina zajedničkog života odlučili su imati dijete! Sad imaju dvoje zdrave djece i žive nevjerojatno sretno, jedina mrlja u njigovo zajedničkom životu je da se po zakonu ne smiju vjenčati.

Upravo je onaj podatak o dvoje zdrave djece ono što sam vam htio reći.
Svi tvrde da će dijete koje začmu rođaci biti degenerično zbog mješanja istorodnih loših gena. Ta tvrdnja je nastala jer tako tvrde znanstvenici - genetičari.
Sa njihovog stajališta je kod rođaka vjerojatnost genetske pogreške 150% veća! Ogroman broj, dva i pol puta više!

A ipak ovi imaju dvoje zdrave djece - znači li to da su imali jako puno sreće? Sa stanovišta genetičara su imali jako puno sreće, ali sa stanovišta običnih ljudi to je bio najvjerojatniji ishod.
Naime, ako niste rođaci, vjerojatnost rođenja posve zdravog djeteta je 96%, odnosno, vjerojatnost genetske pogreške je 4%.

Ako ste u rodu, vjerojatnost zdravog djeteta je 90%, što znači da je vjerojatnost pogreške 10%

A deset je dva i pol puta više od četiri! Jesu nas ustrašili tri znanstvenici, a vjerojatnost da brat i sestra imaju dvoje zdrave djece jeste 81%, dakle, osam cijelih jedno od deset 'dvodjece' bit će zdravo!

Takvih babaroga koje nam se od strane znanosti prezentiraju naokolo ima jako puno. Već dugo takva plašenja ne fermam bez cjelovitih podataka. Na primjer, briga me što je vjerojatnost nečega ako, ne znam što da vam kažem, recimo jedem gumene bombone 10 000 puta veća kad je vjerojatnost temeljnog događaja (onog događaja u kojem ne jedem gumene bombone) praktički nula.

Kužite najdraži moji? :)

Eh, da, i da me se krivo ne shvati, nikako nisam htio ovim postom reći da je incest u redu.
Volite se, množite se (navodno da tako nekako piše u bibliji), ali ipak ne sa rodom, ima van vašeg dvorišta puno nesrodnih i preljepih individua koje vas mogu dugo i plodno usrećivati :D


Voli vas Ddadd :)

Post je objavljen 26.12.2006. u 12:27 sati.