Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/punk4eversbbs

Marketing

Bolovanje zbog blagdana i zbog nogometa i zbog.....

Image Hosted by ImageShack.us

Da ne bi bilo, vidi nje nije se sjetila nas za Božić… e svi koji su to pomislili, krivo su pomislili, jer sam se ja sjetila….:-) Zapravo želim vam reći da svrha Božića nije čestitati ga i okititi bor, ima tu nešto više, nešto vrjednije, a ja vam želim da za ovaj Božić to shvatiti…da otkrijete više vrijednosti od bora, djeda božičnjaka ili ti mraza, poklona i lampica…. Kako lijepa čestitka…..( kao da sam ju ja pisala )
A kada smo kod lampica koje su čisti američki običaj gotovo u svim europskim zemljama po tako i u lijepoj našoj Hrvatskoj, zanimljivo je da i lampice mogu biti korisni, a kao po običaju jedini koji su se toga sjetili bili su Njemci pa kaže jedan članak sa Vip portala:
Božićno drvce postavljeno u njemačkom gradu Koelnu ukrašeno je s najviše svjećica - čak 150 tisuća, objavila je njemačka televizija RTL.

Drvce koje se nalazi ispred slavne Koelnske katedrale ukrašeno je s rekordno velikim brojem električnih žaruljica i ući će u Guinnessovu knjigu rekorda.

Božićno drvce postavljeno je u sklopu donatorske kampanje RTL-a u kojoj svatko može s 0,99 eura sponzorirati jednu svjećicu do srijede. Prihod će ići za razne projekte pomoći djeci.



A ja neću i dalje tipkati jer mi se spava, iako imam puno toga što bi vam još htjela istipkati, uglavnom kao i zadnji put želim vam reći da se čuvate, ne ogovarate i volite se ( ali ne samo u prosincu, nego svaki mjesec), ljubim vas…mah, mah


Post je objavljen 25.12.2006. u 23:43 sati.