Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cankareva

Marketing

Nek te sreća dotakne putem ovih malenih slova, nek ti u srcu uđe radost nova, nek ti nova sreća sja, SRETAN BOŽIĆ od srca, želim ti ja!

Dragi moji blogeri....ovaj naslov je za vas, da svima želim SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ......želim da vam se sve želje ostvare i da uživate u ljepim stvarima koje vas vesele!!!
evo malo slikica.....za Božićni ugođaj..:o)

...

...

...
Dragi moji, praznici su...nema nastave....napokon se možemo odmarati....spavati do kad hoćemo inaravno knjige zabit ispod kreveta i cile praznike ih ne otvorit!!!!!

Škola je završila u petak....imali smo samo prva dva sata....točnije kako ko....npr. mi koji pjevamo u klapi nismo imali uopće nastavu....probavali smo pjesme koje smo otpjevali na priredbi(školskoj) koja je počela u 9.30
Priredba je trajala pola sata....a poslje smo otišli u starački dom koji je svega 500 metara udaljen od škole. Jadnim ljudima nitko ne dolazi u posjetu...pa su se jako razveselili kad su nas vidjeli....donjeli smo im neke kolače i zapjevali im. Možda zvučim glupo, ali mi je došlo za plakat kad je jedna žena u suzama zahvaljivala....baš su bili sretni šta se netko i njih sjetio!!!!!!
Poslije mi je bio trajek u 13.30 pa smo ja i ljube išle u split...tako smo pokupile anu i onda smo sve tri išle proslavit kraj nastave za ovu godinu u Malog Princa.......Zoke je bila sam menom neko vrime pa je morala ić.....mi smo pili od 18 pa do 20 h i napili se.....naručivali smo bokale i bokale pive...posli toga smo išli u stan(od ljubine sestre). Tu smo trebale ostat spavat..... Legle smo oko 22h jer onako nacvrčene....i pospane jer smo se dizali rano....zavalile se u krevet. One su spavale na bračnom krevetu,a ja u sobi do na kauč.....Poludila sam ....cilu noć su rovale i nisu mi dale da spavam....a tako sam bila pospana i još smo se trebali dignit ranije jer su one tile ić brodom u 9h na Šoltu...tamo imamo prijatelje, a ja nisam mogla s njima jer sam imala priredbu navečer u 20h na visu...tako da sam se ja vratila na Vis u 14.30 trajektom.....
E samo da napomenem kako nas je Ana digla u 6.30 ujutro....a prije toga ...neznam u koju uru se digla i došlo joj je slabo....obli je hladni znoj i zamantalo joj se.....e ona je to rekla jedno mali miljun puta....stalno je spominjala:"uf kako mi je došlo slabo....morala sam se hitno umit".....I NA TO SAM PIZDILA, A NE SAMO JA NEGO I LJUBE.......pa nas je kako sam već napisala digla u 6.30.....da stignemo na trajekt koji je u 9h......trajekt je 10 min hoda od stana....ali kako ljube voli spavat i teško je probudit...ona je računala da se moramo i okupat i sve....luđakinja...posli su ipak zakasnile na trajekt!!!!!
I TU SAM POPIZDILA.....jadna zoke je legla u 4h ujutro, a ja sam je digla oko osam ipo da dođe do grada na kafu da ne stojim sama....ZOKE FALA....I SRY DRAGA ŠTA TE UVIK MUČIN..:O)........
Posli su iz Zagreba došli moj tata i sestra....išli mso na ručak prije trajekta...u konobu Lučac...i seli mi lipo....kad ono nema mesa za jest nego sao bakalar, lignje i crni rižor....UFFF......a baš mi se bilo jelo meso...i tako ja naručila lignje....a čovječe božji ....to su neke odvratne lignje...pune ulja......joj slabo mi je došlo.....posli smo se ukrcali na trajekt pa na Vis.....
Navečer je bila priredba......a dobro je prošlo...nismo bile loše!!!:o)
Nakon toga išli smo na domjenak u caffe bar Riva.....vlasnik tog kafića je predsjednik limene glazbe koja je s nama nastupala....pa smo pili, jeli do mile volje i sve na račun kuće....još su svirali pa smo i pjevali....uf....bilo nam je ludo....posli smo išli u "maneta"....to je kafić u koji izlazimo sad kad je bejbi zatvoren(btw...otvara se u ovu sridu)...tu smo plesali i pili......došla sam doma u 3h....e kako sam se zavalila u svoju posteju.............:O)
moji blogeri....to vam je otprilike to......
e, da sinoć nisam bila na polnoćki...nisam ni imala namjeru jer dođemo tamo...u crkvi budemo 10 min i onda iozađemo vanka i smrzajemo se....meni to i nije neki gušta...p asma lipo mislila stat doma do ponoći...ić se okupat i oko zre izač.....a do tad sam mislila ubit oko.....i sve lipo....i digla se ja....kad mi se zamantalo i došlo mi za povraćat....uf odma sam legla i poslala poruku svojim ada neću vanka jer mi je slabo....aliidemo većeras vani, pa ako bude mšta žestokog....JAVIM VAM!!!!!!

Post je objavljen 25.12.2006. u 10:22 sati.